Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בסד
שלום וברכה!
תודה על ההודעה בקשר לסוג המדפסת שלך
מאחר ומאגרינו התרוקנו-נחטפו -- כרגע אנו אוספים מידע מלקוחות על סוגי המדפסות שברשותם בכדי למלאות מחדש את מאגרינו מחדש לתקופה הקרובה ולכן חשוב לנו לדעת מראש את סוג המדפסת והפרטים הבאים:
המדובר בפטנט מהפכני אשר מסיים את עידן המחסניות ועובר לעידן חדש בו קונים פעם אחת את הפטנט שמכיל דיו רב ללא שום צורך החלפת מחסניות וכשנגמר לאחר זמן רב קונים דיו בחסכון של 90 אחוז כלומר במקום לשלם כ1000 ש"ח תשלמי 150 ש"ח... על אותה כמות דיו.
אשמח אם תוכלי לשלוח שוב את הודעתך כולל הפרטים הבאים:
א. שם ושם משפחה או העסק - חברה +עיר לפחות.
ב. אימייל ומס' הטלפון שלך.
ג. סוג המדפסת=קנון MP250
ד. כמה מחסניות המדפסת דורשת ושמם לדוגמא CLI8=M C Y BK PGI5
סה"כ 5 מחסניות.
ה. כמות מחסניות (לפני השקת הפטנט שלנו) שאת צורכת בערך לחודש.
וכל זאת בכדי שנוכל לבצע את ההזמנה באופן מסודר יעיל ומהיר.
ולהודיע לך מייד בקבלת המשלוח החדש.
לאחד מ-2 האימיילים הבאים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם יש לך עוד חברות משפחה ו\או בעלי עסקים שנראה לך מתאימים לענין נוכל לתת לך על שיווק הרעיון אם תפני אותם אלינו סכומים נאים על כל רכישה שלהם.
בתודה מראש
יחיאל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלום לכולם.
אני צריך לבדוק תקינות של סרטון שהעלינו לyoutube.
הלינק לסרטון הוא:
http://www.youtube.com/watch?v=3lC90MWQdug&feature=channel_video_title

אמור להיות פתוח גם לרימונים בהכי חסום.
אשמח אם תוכלו לצפות בסרטון ולראות אם הפסקול פעיל לאורך כל הסרט גם בכל הקטעים של הדיבור של מנהל הישיבה(לאחד האנשים שראו את זה הפסיק היבור של המנהל באמצע אבל המוזיקה ברקע המשיכה...).וכמובן לכתוב את זה פה בתגובה.אולי יש בעיה בסאונד ואנחנו רוצים לבדוק האם זה משהו בחומרה של המחשב או שזה משהו בסרטון - תודה רבה.
כל מי שרוצה לשמור על המחשב שלו כי איכפת לו על החומר או סתם על המחשב עצמו, כדאי לכם לדעת. שכאשר נותנים לתמיכה כלשהי לשלוט על המחשב מרחוק, יש סיכוי גדול שכל הוינדווס יפול.

אני חוברתי בצורה זו ע"י נתיב, וברגע שהפעלתי מחדש את המחשב כבקשתם, הווינדווס נפל.
הם הודו באשמה אך לא הראו כל נכונות לעמוד מאחורי הסיפור מלבד שאביא להם את המחשב לבני ברק מה שדרש ממני ביטול של לפחות 3 ימי עבודה כל זאת בזמן שהם אמרו שבמידה וצריך לפרמט את המחשב הם לא מבצעים זאת. טכנאי מוסמך אמר לי שאין דרך להחיות את המחשב מלבד פרמוט.

נגרם לי נזק כספי של התקנת וינדווס מחדש, אך עיקר הנזק והקושי שכרוך בהתקנת כל התוכנות מהתחלה, יש תוכנות כדוגמת סטודיו שימים ארוכים אפשר להשתגע איתה עד שתפעל כראוי, מי שמכיר יודע... מיום שלישי שעבר העבודות שלי מושבתות רק מהסיפור הזה.

סוף דבר, אני עברתי לאתרוג (על בסיס מייל ואפשרות גישה לאתר פרוג בלבד)

מי שבכל זאת נשאר בנתיב שיתעקש לא לקבל שליטה מרחוק. אפשר הכל בהדרכה לבצע לבד ובסבלנות.

הם טוענים שבזה שאתם לוחצים אישור על בקשת שליטה מרחוק, אתם לוקחים על אחריותכם את הסיכון הכרוך בכך. ככה שאין עם מי לדבר...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה