Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
[FONT=Tahoma (Hebrew)][FONT=Tahoma (Hebrew)]נושא:
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Tahoma (Hebrew)][FONT=Tahoma (Hebrew)]
יש ברשות ארגון חברים לרפואה 16 כדורי סוטנט 50 מ"ג לתרומה מיידית.​
[/FONT]​
[/FONT]

הודעה נכונה לתאריך 01/06/09

נא דאגו להעברת הודעה זו, אפילו לסיוע לחולה אחד!! (כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא). הודעה זו נבדקה ונמצאה נכונה. שנזכה תמיד לבריאות איתנה!!

בעמותת חברים לרפואה המנתבת תרופות בין אנשים שנשארו להם לבין חולים
שזקוקים ואין ידם משגת, הגיעה השבוע תרופת ה"סוטנט" 50 מ"ג.
תרופת הסוטנט מסייעת למחלת הסרטן מסוגים שונים כגון- סרטן בלוטת התריס,
סרטן כליות, סרטן הרחם, סרטן הערמונית, סרטן הקיבה ועוד
התרופה שהגיעה אלינו היא במינון 50 מ"ג ונותרו 16 כדורים למסירה– שווי כל
כדור הוא 1027 ₪. סה"כ שווי 16,432 ₪ לתרומה מיידית למי שזקוק ללא כל
תשלום.
התרומה מותנית בהעברת מרשם בלבד אלינו לפקס 03-5792223 לידי יעל. עם
טלפון של המבקש.

אנו מודים לכם על העברת ההודעה על מנת שיגיע לנזקקים.

שוב תודה

• 328
  • יש כאן ספרים מיוחדים במבצע עד מחר.
    http://homebiz.co.il/index.php?act=shop&hid=65
    מי שרוצה להשתתף איתי בקנייתם מוזמן לעשות את זה באימייל הבא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הבהרה: הכוונה בזה להשתתף בקנייה ולא שאני משתמש ומוכר.
    כעת התקשרתי לשלם חוב קטן,
    לאחר וויכוח קטן על הורדת ריביות בשווי 21 ש"ח,
    החלטתי שהשיחה שלי יחד עם הפקס שאותו אצטרך לשלוח ובו בקשה להורדת הריביות שווה יותר.

כרגיל, המתנתי בטלפון למעלה מ-20 דקות, שזה די מהר יחסית,
    לבסוף ענו לי, התשלום עבר בשלום.

(אגב,
    מומלץ, וכך אני נוהג תמיד, ללחוץ על מידע אישי בשפה הרוסית או בכל שפה אחרת חוץ מעברית,
    שם עונים הכי מהר (פחות משעה...), נסו והיווכחו).

דא עקא,
    שבבואי לבקש חשבונית או קבלה או לפחות משהו שיהא בידי הוכחה בבוא היום שהתשלום שולם, אומרים לי שביטוח לאומי חתם עם איזשוהי אגודת ירוקים, והם הפסיקו לשלוח חשבונית מהחודש.

כמובן שבמוסד המיושן הזה לא שמעו על פקס או מייל, ואין שום אפשרות אחרת לקבל חשבונית, כמובן שאם הם יטענו על אי תשלום, הטענה הזו שאין לי חשבונית כי הם ירוקים, לא תתקבל באף מקום.

אשמח לשמוע מה החוק אומר בעניין,
    והאם אין חובה על כל תשלום להמציא חשבונית.

נ.ב.
    עד שאדע מה החוק אומר, לטובת הירוקים הזמנתי את כל סוגי הטפסים הניתנים משום מה חינם לכל דורש,
    החל מפירוט התשלומים (מעניין מה ההבדל בין המילים 'פירוט תשלומים' למילים 'חשבונית תשלום'?) עבור בטפסים למצב אישי משנים עברו ועוד מספר טפסים וכלה בטופס עידכון מעבר דירה.

ושלא תחשבו,
    אני בהחלט מצדד בכדור הארץ נקי ללא נייר,
    אבל מישהו צריך להפנים שם באיזה פסולת ניתן לחסוך ואיזה מסמכים עליהם לשלוח.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה