Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בהמשך לאשכול:
התייעצות מעסיק שעדיין לא שילם מאז 2022/2023
לאחר בדיקה התברר שישנם מעל 10 תביעות נגד הארגון הכוללות סכום של מעל 12,000,000 ש"ח!
וכאן הבן שואל, מה ניתן לעשות?
אני חש שישנם המון לקויות בהתנהלות הארגון...
נפשי בשאלתי האם נכון, והאם יש דרך להבהיר לציבור
א. להיזהר מלעבוד אצלם ב. להימנע מלתרום להם ולתרום לעמותות דומות שעוסקות באותו העניין ללא מחדלים נוראים כ"כ. ג. לא להשתמש בשירותיהם במקום בו תהיה חשוף לנזקים.
ניתן ליצור איתי קשר באישי או במייל - eg0527128250 שטרודל בג'ימייל
  • תודה
Reactions: cotrl1 //
8 תגובות
לפני קצת יותר מחודש פוטרתי מעבודתי עקב איחורים רבים.

הייתי בדאון מוחלט. לא האמנתי שאפוטר, אהבתי את העבודה היא היתה נוחה, עם שכר הולם וקרובה לבית. כל היתרונות.
בשימוע הקשיבו והראו אמפתיה אבל תכלס קיבלתי מכתב פיטורין. בהרגשה שלי האיחורים היו תירוץ ובעצם רצו לפטר על משהו אחר.

היום בבוקר הבוסית לשעבר התקשרה לומר שהיא עברה על הדוחות, שהייתי עובדת טובה וכל מיני מחמאות כאלו והייתה שמחה אם אחזור לעבודה למרות המשקעים שנוצרו בסוף.

מוכנה להעלות בשכר בשביל לפצות על איבוד וותק, את ההבראה אקבל לפי הוותק הישן, שתיכנס לבסיס השכר בתלוש בחודש של ההבראה. כנ״ל ימי מחלה שאם איעדר בעקבות מחלה היא ממשיכה לי את הצבירה שהייתי לפני הפיטורין.
אבל, יש לה תנאי, שאם אני מאחרת לעבודה, יום למחרת אני מגיעה חצי שעה לפני כולן. גם איחור של 5 דק. והתחילה להביא לי את הרמב״ם שאומר שצריך לעשות 180 הפוך בשביל להשתנות וכו…… (הכל ברוח טובה כאחת שבאמת דואגת ורוצה לעזור).

אין לי פה מידע קונקרטי שאני מבקשת, רק בתחושה האם אתם במקומי הייתם חוזרים?

מצד אחד, ההשפלה של להיות מפוטרת ולחזור ועוד עם תנאי שמרגיש לי קצת כמו חינוך שלא תואם את הגיל והמעמד.
מצד שני העבודה עכשיו קורצת, באתי לצעוק לה ״כן מחר אני חוזרת״.. אבל התאפקתי ואמרתי, אני אחשוב על זה יומיים.
בעלי אומר לי במשפט: תעשי מה שמרגיש לך הכי נכון אני סומך על שיקול דעתך. אבל אני לא בטוחה בעצמי. אשמח לתובנות. תודה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה