Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מישו יכול להוריד לי mp3:

וגם את זה:
שישו ושימחו בשמחת תורה - מחרוזת חסידיש יעקב שוואקי
תודה רבה!
  • תודה
Reactions: אורות התורה1 //
2 תגובות
  • 125
  • שיר מתאים לתקופה- (ולכל תקופה:)..)
    ואם זה יעזור למישהו באמונה- הזכות שלי!
    משתפת-

נשמה טהורה שלי
    כשפסעת אל תוככי הג'ונגל,
    כשמלאת נחלים של דמעות,
    כשכבשת ת'קלפים- יצא ג'וקר,
    כשצלחת משברים -בכמויות
    הייתי איתך
    כשעברת ניסיונות קשים,
    כשכמעט וטבעת בביצה,
    כשהרגשת איך נפשך באזיקים,
    את הבטת אלי בתחינה

זעקת אלי בדממה מחרישה,
    חיכית לי שאתן לך עצה,
    אז נתתי לך זכות בחירה,
    אבל את רק רצית מנוחה..

שלחתי לך רמזים,
    סימנים מוזהבים,
    ממני היישר אלייך,
    מאיפה שבאת, מעדייך.

אבל את חשבת שהם חיצים,
    שלחת אותם אל אויבייך,
    הרגשת כבת עזובה- בלי הורים,
    מלמעלה בכיתי את רגשותייך

לאחר יום, בגרת ,תפסת בכבלים,
    נלחמת עם השטן בשיניים,
    הבנת נכון שאת בקרב החיים,
    ומכאן מחאתי לך כפיים

תאספי את כל הטוב שאני נותן,
    גם אם זה נראה הפוך,
    תאספי ת'מתנות לפני שמתרוקן,
    בסוף ייגמר כל הטירוף

כשתעלי ותתעטפי בצל שכינתי,
    תביני את גודל אהבתי,
    כי היא לא ניתנת לתיאור
    כי זו אהבה בלי שיעור---

-כל הזכויות שמורות-

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה