Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 351
  • כידוע, כל מי שעבר ניתוח בריאטרי חייב ליטול תוספי תזונה לכל החיים.
    וכידוע, היעדר נטילת התוספים יכולה להוביל לסיבוכים רפואיים קשים מאד.
    אולם במקרים רבים עם חלוף הזמן נוטים אנשים לזלזל בנטילת התוספים,
    אם מהסיבה שחשים בטוב ומרגישים שזה מיותר להם, ואם בגלל המורכבות של ריבוי כדורים ובאופן טבעי מחירם הגבוה.
    כמנותחת שמסביבי מנותחים רבים התוודעתי בימים האחרונים לתוסף תזונה הכולל בטבליה אחת קטנה ליום את כל כמות הוויטמינים היומית הנדרשת (פרט לסידן וברזל שדרוש ליטול אותם בנפרד ורק בהתאם לבדיקות הדם)
    החברה המייצרת הינה ברישיון משרד הבריאות ופותחה בשיתוף פעולה של פרופ' קידר והפלוס הגדול שהיא בהכשר הבד"ץ.
    קוראים לכדור בריאמקס הוא עולה 149 שקל לחודשיים (60 כדורים)
    מוכרים אותו ברעננה או דרך האתר תמורת משלוח.
    אני אמורה להיות שם באזור ומתכוונת להיכנס לחברה ולקנות לנו , אם יש אנשים שמעוניינים גם כן, אין לי בעיה לקנות עבורם (לחסוך את המשלוח)
    אני גרה בבני ברק.
    • תודה
    Reactions: שניאורסונה1 //
    0 תגובות
    • תודה
    Reactions: ג'ינג'י1 //
    11 תגובות
    בשנה האחרונה שמתי את האוצר הקטן שלי במעון לא היתה לי ברירה המצב הרפואי שלי דרש זאת
    הרגשתי רע מזה פעם ראשונה שאני שמה תינוק קטן מחוץ לידים החובקות שלי
    הגעתי בהפתעה מספר פעמים כי הרגשתי שלילדה לא טוב במעון חוץ מזה שכל שבועים החליפו שם מטפלת
    כל פעם שהגעתי נתקלתי בדברים מזעזעים בפעם האחרונה ששלחתי אותה בחודש שבט -אדר הגעתי בהפתעה מצאתי את התינוקת הקטנה שלי בלול בוכה עם טיטול מלוכלך הרמתי אותה מיד
    והמטפלת ישבה ודברה בטלפון כאילו היא לא רואה אותי
    שאלתי אותה מתי היא התעוררה והיא אמרה לי שליפני 20 דקות בערך שאלתי אותה למההיא בוכה כבר כל כך הרבה זמן היא כבר גיהקה מבכי כמו שיהוקים כאלה והמטפלת בלי להתבלבל אמרה
    "זה ההפסקה שלי עכשיו "אמרתי לה מה זאת אומרת עדין זה עבודה ואם היא היתה הילדה שלך היית נותנת לה ככה לבכות ועוד עם טיטול מלוכלך
    עכשיואני מבינה למה היא עם דם מתחת לטיטול
    היה לי שיחה מאד קשה איתה התלוננתי בהנהלה וזהו יותר לא העזתי לשלוח את התינוקת שלי
    אתם מבינים הלב שלי כבר לא יכול להיות רגוע אני דואגת לה היא לא יודעת לדבר
    ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה שבוע הבא לחזור לתהליך של הריפוי שלי והלב שלי דואג
    ההנהלה של המעון הבטיחה לי שהם מעבירים אותה למבנה אחר לקבוצה אחרת ששם יש מטפלת טובה לטענתם
    אני לא יכולה במצב הנוכחי שלי להגיע למבנה המדובר לראות את הדברים ולבקר בהפתעה כי זה לעלות קומה
    מה עושים ???
    אני מעוניינת לקנות לוגו לחתונת הכסף מ @מלי https://www.prog.co.il/media/לוגו-לחתונת-הכסף.82742/

ואין לי איך ליצור קשר

ואם כבר נכנסת?
    יש לך רעיון SOS בשבילי לחתונת הכסף שנחגוג בראשון
    תוכנית מעניינת

הקורונה הרסה לנו הרבה תוכניות ואנחנו עושים משהו מצומצם אז צריך שיהיה כייף/ מצחיק ולא אם הרבה עבודה.....
  • 366
  • כן רק אתמול רציתי להתיעץ לשתף בחויה הנוראה עם התינוקת שלי להעזר בכן למצוא מקום חלופי
    קראתי את הדברים עקבתי אחרי ההתכתבות זה היה חשוב לי מאד
    והחלטתי לפתוח פוסט חדש דוקה לכוון החיובי של האמהות המחליפות שלנו
    זה חשוב יש המון נשים מסורות ודואגות לאוצרות הקטנטנים שלנו
    אומנם כמו שנאמר יש לצערנו כאלה שלא מתאימות לתפקיד אבל יש לא מעט נשים שצריך להוריד בפניהן את הכובע
    על מסירות, דאגה, אכפתיות, חום ואהבה שהן מרעיפות על הילדים שלנו ולא על בודד אלה על לפחות 7 בו זמנית אין הנחות
    אז כל הכבוד לכן
    גם אתכן אני רואה המטפלות המדהימות של שלושת הילדים שלי שמתמסרות שנותנות את כל כולן על הגננת של הגדולה שלי שבימים שאני לא במיטבי לוקחת אותנ אליה גם לשנת לילה כשצריך לא יודעת מה יהיה שנה הבאה הגננת שלה היא כבר בגדר חברה מזמן
    ושל התאומים הדבשונים שלי קבלתי לא מטפלות אלא יהלומים מלוטשים מחשבה דאגה שיתוף פעולה הכל אני יכולה לומר להתיעץ לדבר אני מתפללת ומאחלת לכולכן שיהיה לכם מפגשים נעימים עם מטפלות שכאלה
    ועכשיו סיפורים טובים על מסירות ודאגה של מטפלות
    קדימה...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה