Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
היום נפחת אשכול
לטעמי הנושא היה כלכלי
אבל מקובל עלי שאחרים יחשבו אחרת
הגבתי שם מה שהגבתי
ואחרי כמה שעות קיבלתי את התגובה הזאת
1670342411111.png
ואני שואל
אני באמת סבור שזה נושא פיננסי
אם יש מישהו שסבור שאומנם האשכול אינו פיננסי
שימחק את האשכול
איך יתכן שישרו אשכולות לנשים בלבד
הרי בשביל זה פתחו את חכמת נשים
ואשכול שלא מתאים שאני יגיב
בהחלט לא מתאים שיהיה בפורום
הכירו את הצ'אטבוט החדש של OpenAI !!!

הדבר המטורף הזה פשוט עושה כל מה שמבקשים ממנו החל מכתיבת קוד לתוכנה או אתר עד כתיבת שירים וסיפורים ואפילו כל מיני עצות לחיים !!!
איך זה עובד ???
נכנסים לקישור
הזה נרשמים למערכת ומתחילים ליהנות מכל מה שיש לצ'אטבוט להציע !

קחו לדוגמא ביקשתי ממנו לכתוב סיפור על מכללת פרוג תראו מה יצא...
סיפור פרוג.PNG
עוד דוגמא ביקשתי ממנו לכתוב לי שיר על קורס צילום מוזמנים להתרשם...קורס צילום.PNG
בקיצור הדבר הזה פשוט מטורף !!! אז החלטתי לשאול אותו מה עושים עם בוס קשוח בעבודה תראו מה הוא ענה...בוס קשוח.PNG
כל זה כשהוא ממש אנושי אבל מה קורה כשמקשים ממנו לכתוב קוד לרשת חברתית... ניחשתם נכון הוא פשוט עשה את זה !!!קוד לרשת חברתית.PNG
כמובן שאת כל הבקשות צריך לכתוב באנגלית אבל גם מי שלא יודע אנגלית ורוצה לצחוק קצת ישנו פתרון פשוט מאד...
תפתחו בכרטיסיה מקבילה את
google translate תכתבו שם מה שאתם רוצים לבקש ותעתיקו מהתרגום לאנגלית ישירות לתוך הצ'אטבוט.
בהצלחה...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה