Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שאלתי לפני מספר ימים מה לעשות עם 50 נציגים ברחבי הארץ לאחר שהמוצר שמכרתי להם עבר זמנו.
וקיבלתי מספר רעיונות וזה אחד מהם שנראה לי הכי אקטואלי. השאלה היא מה אתם אומרים כמה סיכוים יש לכזה עסק להצליח?

נראה לי שכדאי לכם להשתמש בכוח הזה של הפריסה הארצית ולהציע שירות לאומנים, מפיקים, יצרנים, ועוד אנשים שיש להם מוצרים תקופתיים שדורשים שיווק ומעדיפים לשווק ישירות לקונים בלי פערי התיווך של החנויות.

(לדוגמה: לפני תקופה הייתה מכירת ספרים באזור שלנו, הייתה פרסומת והמכירה הייתה באיזה בית בשכונה. הייתה הענות גדולה, עד כדי כך שכל המוצרים נמכרו עוד ביום הראשון של המכירה..) אילו היה ליוצרים פלטפורמה שכזו זה יכול להועיל למכירות שכאלה, וזה יכל גם להועיל לציבור הקונים לרכוש מוצרים בזול, עם פערי תיווך הגיוניים.

(יתכן שיש לי מוצר למכור... כתבתי ספר שאשמח לשווק אותו באופן כזה מכיוון שרשתות השיווק וההפצה לוקחים את כל הרווחים. בנוסף אני כעת באמצע לכתוב ספר נוסף שאמור להיות לדעתי רב מכר - ואשמח לשווק דרככם)

מה אתם אומרים?
אם יש לכם אפשרות כרגע לראות את פרטי המוסר
אשמח מאוד לעזרתכם

תודה ענקית
 תגובה אחרונה 
אשמח אם למישהו יש מידע בנושא
נ.ב. השירשור הזה לא עזר לי
מכיוון שלא נפתח לי החלונית הירוקה אחר התשלום
ובחשבון שלי אני לא מצליחה לבטל את הכרטיס
יש עוד דרך?
  • תודה
Reactions: אש קודש!1 //
2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה