Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מחשב נייד L450 מעבד I3 דור 5 זיכרון 8GB דיסק 128 מסך 14 מחודש לנובו LENOVO

יש על זה כרגע מבצעים:

1.
ב 600 ש"ח (שי זוהר)

2. ב 700 ש"ח (עולם הקולנוע והחשמל)

3. וב 900 ש"ח (סופר פארם)

האם מומלץ כמחשב לשימוש בעיקר למייל ולימוד קורסים בזום ודיגטלי ?
והאם שווה לקנות ב 700 בגלל ה- 3 שנות אחריות ו-45 יום ניסיון ?
תודה מראש למגיבים בעיקר לבעלי ניסיון או מבינים
תודה רבה לכל מי שיוכל להקדיש מזמנו ולענות!
אשמח אם תעני על סקר קצרצר בנושא תיקי גן

ענית? תודה!
תוכלי להקפיץ?
 תגובה אחרונה 
שלום וברכה.
אני סטודנט מאז אוגוסט 2024 ברצף.
עומד בתנאים עם 24 שעות שבועיות.
ב25 הייתי שכיר עד אוגוסט עם הכנסה של 2500 לחודש.
מספטמבר אני על הרבה יותר מזה, מעל המינימום הנדרש.
בכל מקרה סטודנט תמיד הייתי.
בגיל 27.
קיבלתי דרגה לאחד מילדי אתמול כמו שנה שעברה. על פי מה שהבנתי קבעו דרגה זמנית לכל הילדים הממשיכים כדי לשחרר את העומס עד לקביעת דרגה.
הבעיה שלילד שנכנס השנה למעון קיבלתי את התשובה הבאה.

עבור ..., על פי המידע שברשותינו ובהתאם לגילך טרם הסדרת את מעמדך מול צבא הגנה לישראל, ועל כן אין זכאות לסבסוד. במידה וישנו פטור או אישור על מעמדך מול צבא הגנה לישראל ניתן לצרף אותו לצורך המשך טיפול בבקשה. בנוסף,לצורך המשך טיפול בבקשה, עבור ..... יש לשלוח אישור הכנסות החייבות במס על גבי נספח 4 חתום על ידי יועץ מס או רואה חשבון כולל מספר רישיון. הדיווח יהיה עבור ההכנסה ברוטו של מינימום שישה חודשים רצופים בין החודשים ינואר 2025 לדצמבר 2025.

א. אני זכאי בהתאם לתבחינים אחרים ולא לימודים תורניים, על סמך מה הצבא רלוונטי, לא עברנו את הסרט הזה שנה שעברה? מה נהיה עם הפקידים החצופים האלו?
ב. מעולם לא הייתי עצמאי על מה נספח 4? יש סיכוי שזה בגלל ההכנסות הנמוכות בחודשים הראשונים ב24? מה זה רלוונטי אם גם ככה אני סטודנט? זה נשלח לכל חרדי בגיל גיוס סתם כדי להציק?

מי שיכול לעזור לי או לומר לי איפה אני טועה, אשמח מאוד
@אמת ליעקב
  • 54
  • 0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה