Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני שוקל לעבור בנק לבנק לאומי בבני ברק.
הסיבה שאני רוצה לעבור בנק הוא כי לאחרונה הייתי צריך שירות לקוחות בבנק שאני עכשיו (ולא אזכיר כאן שם), באיזה עניין שא"א לעשות אותו לבד באתר או בעמדות, וראיתי שממש "אין עם מי לדבר" כפשוטו, נותנים לי להתייבש חצי שעה על הקו, בלי שירות שיחה חוזרת, בלי להגיד את מיקומך בתוך, ובלי לתת איזה הערכה עוד כמה זמן בערך ירימו לך....., ואם חשבתם שאחרי החצי שעה הם כן עונים, אז זהו שלא....
לכן אני רוצה לעבור לבנק לאומי, כי זה קרוב לבית שלי, ואז אפי' אם לא יענו לי, מקסימום אני יכול פשוט להכנס לבנקאי ולסדר, כי בבנק שאני עכשיו הסניף שלהם מאוד רחוק ומשום מה (בכל הבנקים) שעות הפתיחה הם "רק" בשעות הסדרים של הכולל.
אני רוצה לשאול את הניקים החשובים שהם לקוחות בנק לאומי בכלל וסניף בני ברק בפרט:
1. איך השירות שם.
2. כמה זמן יש לחכות בטלפון עד שהם עונים.
3. האם הם עושים בעיות עם חשבון סטודנט בן ישיבה (כי נפגשתי היום עם בנקאי והוא אמר לי שעד גיל 35 אין שום עמלת עו"ש).
4. האם האתר שלהם טוב וניתן לעשות את כל הפעולות שם באופן ידידותי
5. מי שיש לו גם חשבון בהפועלים וגם בלאומי אשמח לשמוע איזה לדעתם יותר טוב בשירות ובכלל.
תודה רבה מראש לכל העונים והמגיבים
ילד בן 4 ו-8 חודשים יליד חודש חשון הוא ועוד אחד הכי קטנים בגן. (יש כמה וכמה ילדים בגן שבאב השנה יעשו כבר 6- כלומר יש ילדים שגם גדולים ממנו בשנה +++)
בכור בבית
ילד נבון, חברותי, שמח, קלט יפה מאוד את האותיות וקמץ (מה שלמדו עד עכשיו) , ילד אהוב.
לפעמים מתקשה טיפה בהבנת במטלות אבל אם מסבירים לו מבין. קצת מפונק וקצת מסורבל (לדעתי).
אמור לעלות שנה הבאה למכינה.
השנה היתה לו גננת צעירה מאוד על כל המשתמע מכך....
על תחילת שנה טענה עליו כל מיני טעונים וכמה שהסברתי לה שהוא הכי קטן היא לא הרפתה...הגננת של שנה שעברה (מבוגרת מאוד ובעל ניסיון ) אמרה לי שזה הבל והבלים. הגננת של שנה שעברה נמצאת גם בצהרון ככה שהיא רואה את הילד כל יום.

התחלחל לי מאחרי פסח שאני רוצה להשאיר אותו שנה.
כשפניתי לגננת של שנה שעברה אמרה לי שהיא לא רואה סיבה וזה לא יפתור לי שום דבר.
כשפניתי לגננת של השנה היא התהפכה על הילד וטענה שעשה קפיצה וההתנהגות שלו תואמת גיל וזה נתון להחלטה שלנו.

אמרתי לה חד משמעית שכן. (אני מעדיפה שיהיה מהגדולים בגן, מה גם ששנה הבאה זה רק רבה, מה גם שיהיה לו מספיק שנים שישב וילד כמו בחור למה לא לתת ו עוד קצת ילדות של גננת, יצירות וכו'..)

פתאום בשבת אנשים מתחילים לעשות לי מצפון למה לי ? אז אני כבר לא יודעת אם אני חושבת נכון....

אשמח לחכמת ההמונים ובעלי ניסיון.
נמכרת בשילב
מישהו מכיר?
תודה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה