Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
היי מאמינה שכבר היה כאלה אשכולות שנים קודמות
אבל לא מצאתי משהו רלוונטי

אז ככה אנחנו משפחה מורחבת בלי הרבה זוגות וגרים באותו אזור ככה שהקשר הוא מאוד חם וקרוב ונפגשים הרבה ולכן לא רוצים רק לשבת ולדבר אלה משהו יותר כיף!
כל שנה יותר מתמקדים בילדים קלקרים תחרויות וכזה...
השנה החלטנו שעושים משהו מושקע רק למבוגרים! (אל דאגה הילדים בחדר יעשו הצגות...)
מה שכן בגלל שזה כולם ביחד אז פחות סגנון אחד על אחד נגיד לא שמהמרים אחד על השני אלה משהו יותר של כולם עם כולם
או בנפרד בנים בנות(פחות רוצים גם ככה אין הרבה אנשים)

דוגמאות לתוכניות שהיו שנים קודמות מוצלחות אני ישמח לעוד כאלה סגנון:
* חדר בריחה -הבנים היו בחדר אחד והבנות שני והיה חדר בריחה לגמרי עם חידות מנעולים וכזה והיה תחרות מי ראשון יצליח לצאת

* מוצלח במיוחד היה תוכנית של מכירה פומבית לכל המרבה המכיר, בהתחלה אספו נקודות עם חידון חמוד תמונות שהיו צריכים לזהות ועוד כמה חלקים מצחיקים ובסוף כל אחד היה צריך להבטיח משהו ושמו את זה במעטפות ואז התרחשה המכירה הגדולה על המתנות והמעטפות (כמובן שלא ידעו של מי המעטפה ומה ההבטחה!)

* לא עשינו אבל שמעתי ואהבתי את הרעיון אבל לא לכולם מתאים - הרכבת ממשלה יש רשימת משתתפים ורשימת שרים וכל אחד צריך להרכיב ממשלה על בסיס בדיחות פנימיות (לדג' זה שלא עבר תטסט 8 פעמים שר התחבורה) וירידות והסכמי שלום ומי יושב אם מי וכזה עד שאפשר לחתום על המוגמר

אז אני אשמח לעוד רעיונות מדליקים
ושיהיה לכולנו חנוכה שמח!
 תגובה אחרונה 
אני מנסה לעבוד על הקישור ש @חזקי רייך הביא כאן לעריכת טריוויה משפחתית, ודבר אחד לא הבנתי:

איך עושים שכל המשפחה תשחק יחד, כלומר שאחרי X שניות תסתיים אפשרות התשובה על שאלה מספר 2, וכולם יעברו לשאלה מספר 3,

בקיצור, כרגע כל אחד יכול לשחק בקצב שלו, אין אפשרות לשנות את זה?
הזמנתי בחודש 12/2024 2 משלוחים מטמו, הראשון בתחילת החודש , יצא באיחור גדול מטמו לאחר מכן כל הזמן כתבו שהחבילה בבדיקה במכס, בסוף דצמבר פתאום כתבו לי מטמו שהחבילה נאבדה והם מזכים אותי בכרטיס האשראי שלי, הפריטים שהזמנתי והמתנתי להם זמן רב היו חיוניים בעבורי וחלקם כבר לא נמצאים במלאי של החברה,
במקביל הזמנתי חבילה נוספת ב-16.12.24, משום מה הם הוציאו פריט קטן וזניח מתוך החבילה ושלחו אותו בנפרד, הפריט הזה הגיע והוכנס לתיבת הדואר שלי , (גודל פחות ממכתב...) כל שאר החבילה עדיין בדרך...
אתמול בבוקר יום א' 05.01.25 אני מקבלת הודעה מחברת משלוחים בשם YDM בזו הלשון: איזו התרגשות ! שליח מטעם טמו בדרך אליך לכתובת..... המשלוח צפוי להגיע אליך במהלך היום ומצורף מס נייד של חאלד המשלוחן, התקשרתי אליו, שאלתי מתי הוא צפוי להגיע, והוא עונה שביום ו' הוא היה בדרך אלי (לא קיבלתי שום הודעה על כך..) אבל היה חפץ חשוד ולכן הוא החזיר את החבילה למחסן!, לא מכירה שום חפץ חשוד שהיה באזור לך תאמין לו...
שלחתי הודעה לחברת המשלוחים, עונה רובוט טיפש, ביקשתי נציג אנושי אמרו שיש פניות קודמות, היום בבוקר אני מקבלת מהם הודעה יבשה שעלי לפנות לספק השולח כלומר טמו. מה עושים??, חבילה שנייה שלא מגיע ליעדה , פריטים נחוצים, עצבים, זמן התכתבות, ונאדא,

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה