Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
יום המוזיאונים 2022 יתקיים השנה ב – ל"ג בעומר, 19 במאי 2022, יום חמישי. ביום הזה תוכלו להיכנס ללא תשלום לעשרות מוזיאונים ברחבי הארץ.
יום המוזאונים הבין-לאומי מצויין מדי שנה ברחבי העולם, במטרה להגביר את המודעות של הציבור לתרומתם של המוזאונים לחברה, לעודד את האנשים לבקר במוזיאונים להרחיב אופקים ולהנגיש לקהל הרחב את תחומי המדע, האמנות, האדריכלות ומורשת התרבות – המוצגים במוזאונים.
השנה יעמוד יום המוזאונים הבין-לאומי בסימן "הכח של המוזאונים". נושא זה נבחר במטרה להפנות זרקור אל תפקידם החשוב של המוזאונים בפיתוח קהילה, בהצמחת דור מחונך ומשכיל, ביצירת מרחב וחדשני ומהפכני, ובשימור היציבות בעולם המודרני.
במסגרת יום זה, יתקיימו במוזאונים השונים מגוון פעילויות ייחודיות בהשראת הנושא השנתי הנבחר. כמו כן, יתקיימו סיורים מיוחדים והדרכות, מפגשי שיח, חשיפה לתערוכות חדשות ולמיצגים ייחודיים, פעילויות לילדים, סדנאות יצירה ועוד.
בין הפעילויות שיתקיימו במוזאונים השונים ביום זה:
*צריף בן גוריון בשדה בוקר
*מוזאון האדם והחי ברמת גן,
*מוזאון תל אביב לאומנות,
*מוזאון על התפר בירושלים,
*מוזאון העמק בצפון, יקייםסיורים חווייתיים בעקבות החלוצים, עם נגריית חלוצים פעילה, חצר טרקטורים צלמנייה של פעם, מחסן תחפושות וכביסה כמו שכבסו פעם.

*מוזאון התרבות הירמוכית בקיבוץ שער הגולן, יקיים סיורים לכל הגילאים ופעילויות הקשורות לאורח החיים הקדמוני, כגון טחינת גרעינים בכלי בזלת, יצירה בחימר וחומרי טבע, קליעה בחץ וקשת, הכנת תליונים מקושטים ועוד.

*המרכז למורשת הצ'רקסית בכפר כמא,
*מוזאון מגדל דוד בירושלים,
*מוזאון המדע בירושלים,
רשימת המוזאונים הפתוחים ללא עלות, שעות הפתיחה והפעילויות השונות מפורסמת באתר איגוד המוזאונים הישראלי
www.icom.org.il ובאתרי האינטרנט של המוזאונים ברחבי הארץ.
קניתי חלוק בחנות חלוקים מוכרת בירושלים.
החלוק עלה 580 שח ובלבישה הראשונה כל הזמן החלוק הוציא חוטים ארוכים מסולסלים ( לא צ'פים)
פניתי לחנות בלי לכבס את החלוק והם אמרו לי שחוץ ממני אף אחד לא הגיעה עם בעיות ואין להם יכולת לספוג הפסדים (זה לא נכון לכשעצמו כי אני מכירה משהי שגם קנתה בחנות זו ויש לה בעיות עם החלוק ואמרו לה אותו דבר)
התקשרתי לבעלי החנות אחרי שהשגתי בדרך לא דרך את הנייד שלהם ובעלת החנות לא ענתה לי אין ספור פעמים וכשענתה התחמקה כל הזמן
התקשרתי לבעלה ורק הוא שמע מי זה בטלפון והוא התחיל לצרוח עלי.
בתכלס החלוק הוא בעייתי ואני שילמתי 580 שח לפח!!!!!
החזר / זיכוי הם לא רוצים להביא לי ורק צועקים עלי
למשהו יש רעיון מה עוד אני יכולה לעשות?????

וכן, על התוית של החלוק כתוב חברת ivee משהו יודעת מי זה החברה הזו כדי שאוכל לפנות לחברה עצמה????

מצורף תמונה של החלוק מהקטלוג של החנות אשמח מאוד אם יש משהיא שקנתה גם את החלוק הזה ויש לה בעיות וככה נוכל להתאחד יחד לתלונה נגדם

תודה רבה.

1652730537183.png
  • וואו!
Reactions: דיגיקלי1 //
21 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה