Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אשמח אם מישהו יוכל להוריד לי את הקישורים הבאים במהירות האפשרית:

https://www.youtube.com/watch?v=CV3N-ShFnlA

תודה רבה:)
פתרון למעקב אחרי אוטובוסים ומציאת חפצים אבודים
אבידות באוטובוסים הן תופעה נפוצה: ארנקים, מזוודות וחפצים קטנים נשכחים לעיתים קרובות, והנוסעים לא תמיד יודעים כיצד לאתר את האוטובוס שבו נותר הפריט. מצב זה יוצר חוסר נוחות ומבזבז זמן רב.

כיום, באמצעות האתר
דאטאבוס, ניתן לעקוב אחרי אוטובוסים ולנסות לאתר חפצים אבודים:
  1. נכנסים ל"מפה על פי קו" באתר ובוחרים את קו האוטובוס, חברת התחבורה והשעה המשוערת שהאוטובס יצאה.
  2. האתר מציג את מספר הרישוי של האוטובוס שנע באותו קו.
  3. לאחר מכן, ניתן להיכנס לחיפוש לפי מספר הרכב, ולבדוק את הנסיעות של האוטובוס בימים האחרונים. רוב הנסיעות הן קבועות, כלומר אם האוטובוס עבר במסלול מסוים ביום ראשון, סביר להניח שהוא יעבור באותו מסלול גם בימים אחרים בשבוע.
  4. בעזרת מידע זה, ניתן לתכנן להגיע לתחנה שבה צפויה הנסיעה הבאה של האוטובוס, לעלות עליו, ולנסות לאתר את החפץ שנשכח.
חשוב לדעת: ייתכן שהנהג כבר ביצע סיור באוטובוס והוציא את החפץ, אך לרוב יש לאוטובוס נסיעות נוספות באותו יום, ולכן ההמלצה היא לפעול ככל האפשר במהירות כדי לעלות על הנסיעה הבאה ולאתר את הפריט לפני שהיום מסתיים.
אני רק עכשיו גיליתי את האתר הזה, ולכן החפץ שלי לא נמצא – כבר היה יום אחרי. ניסיתי את מזלי, עליתי לאותו אוטובוס ובדקתי, אבל הפריט כבר לא היה עליו. בינתיים אני עדיין מחפש אותו.

לכן, בשביל לעזור לציבור, חשוב לדעת: אם הייתי יודע על האתר בזמן אמת, הייתי מתקשר לחבר לבדוק איפה הנסיעה הבאה של האוטובוס, כי חברות התחבורה לרוב לא יודעות בדיוק איפה האוטובוס נמצא והמידע שהן מספקות מוגבל.

אז תזכרו: אם אי פעם תאבדו משהו באוטובוס, יש פתרון שיכול באמת לעזור, ואם פועלים במהירות, הסיכוי לאתר את הפריט גבוה הרבה יותר
אני משתף את החוויה שלי כדי שמישהו אחר יוכל למצוא את מה שהוא איבד במהירות. אל תתייאשו. השתמשו באתר, עקבו אחרי האוטובוס בזמן הקרוב, ותנסו לפעול מהר. זה יכול לחסוך זמן ולהגדיל את הסיכוי למצוא את הפריט שלכם.– הוא באמת יכול לעזור!
לכניסה לאתר

יש בזה עוד הרבה פונקציות שוות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה