Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
כל אמא שחוותה את הטלטולים מאיש מקצוע אחד לשני, את הנבואות השחורות הילד שלך לעולם לא______(תשלימי) או את הטיפולים המפרכים שהניבו התקדמות כה מעטה. תבין על מה אני מדברת.

לאחרונה נתקלתי (באופן אישי) בשיטת שיקום שהצליחה להדהים אותי. במהירות וביעילות.
מדובר בשיטה שפותחה ע"י יהודית בלוי. ונקראת "עיגולי תגליות" שיטה פורצת דרך לשיקום והתפתחות.
השיטה נותנת תקווה ומטפלת בילדים הסובלים ממוגבלות וקשיים התפתחותיים, מהקלים ביותר ועד לקשים (פיגור C.P וכד')
התוצאות מדהימות גם את אנשי המקצוע הותיקים מתחום ההתפתחות.
בגלל שזה נושא רגיש, אני לא רוצה להרחיב יותר, אבל מי שרוצה לשמוע עוד פרטים או לצפות בסרטון עם תיעוד תוצאות השיקום
יכולה לפנות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני רואה בזה שליחות גדולה להפיץ את זה. השיטה הזאת כבר עזרה ועוזרת לילדים כה רבים שהיו בגדר "מוגבלים" וכיום חלקם נמצאים במסגרות רגילות (אני מכירה מכלי ראשון)
אם אתן מכירות מישהי שזה יכול להועיל לה, אנא תעבירו את זה הלאה.
בעקבות הנגיף, הרבה אנשים גילו אפיקים חדשים, בהגשמה עצמית, בייעול, בפתיחות לדברים חדשים, באפשרויות להתפרנס, ועוד.

דיברתי עם חבר, והוא גילה לי את מה שכבר כולם יודעים חוץ ממני, שלמכור באיביי זה בחינם (רק אחוזים מהמכירות שיהיו), ואין בכלל השקעה מוקדמת (סיכון)!!

אז כל מה שצריך זה לדעת קצת אנגלית, והרבה תרגום של גוגל :) וכמובן מוצר טוב/זול/מקורי.

אז הנה מה שהעליתי למכירה (אל תדאגו, זו לא פירסומת, כי המוצר עולה בארץ רבע ממה שאני מוכר אותו באיביי):
מוצר בעברית:
מוצר באנגלית:

אשמח לחוות דעתכם המקצועית או החובבנית. מה דעתכם על העיצוב, על המילים, על הנראות, על המחיר. מה כדאי להוסיף/להסיר?
אני מנסה למכור את באיביי בריטניה, כי כמעט אין שם חנויות שמוכרות את זה (ואין לי מושג איפה לפרסם, אם יש איזה פורום לדתיים באנגליה).

למי שגם רוצה, ונתקל בבעיות ברישום, אשמח לנסות לעזור מהניסיון שלי - הניסיון קטן אך טרי....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה