Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לאחר דלקות חוזרות בדרכי השתן נתן לי האורולוג תרופה בשם 'אופלודקס'. אחרי שקראתי את עלון ההסברה נבהלתי.
מצויין שם באזהרה חמורה שהתרופה אסורה בהריון והנקה. לא שבמקרה כזה צריך להתייעץ עם הרופא, אלא אסור ממש. ויותר מזה, התרופה נתנת מגיל 18 בלבד! באזהרה כזו עוד לא נתקלתי בשום מקום. נשמע ממש מפחיד... [ אולי כי תופעות הלוואי כוללות גם, במקרים נדירים, הפרעות פסיכוטיות חמורות עד כדי הזיות ונסיונות אובדניים?...]
הבעיה היא שיש לי תינוק יונק. הרופא לא טרח לברר את הנקודה הזו כי הקטן שלי בן שנה ושלושה, הוא כנראה לא חשב שבגיל כזה עדיין יונקים לפעמים...
השאלה אם מותר לקחת את זה ומה הסיכונים. אני חוששת שזה יפגע בילד...

מישהי יודעת או מכירה את התרופה הזו ותדע לענות לי?

ועוד שאלה, מה עושים עם הדלקות האלה? אני כבר לא יכולה לספור את כמות הפעמים שקבלתי אנטיביוטיקה וזה חזר. לפחות 15 בארבע שנים האחרונות... שלא לדבר על הפעמים שזה עבר בלי טיפול....
מהלידה האחרונה התופעה החמירה ואני על סף איבוד עשתונות....

פליז, הבו עצות!
  • תודה
Reactions: אסתי H1 //
114 תגובות
הלינק הזה נפתח לכם?
אשמח שכל מי שרואה שינסה ויכתוב לי אם נפתח ואיזו מדינה
תודה
בעקבות האשכול הזה: https://www.prog.co.il/threads/כמה-עולה-לכם-מים-בחשבון-הדו-חודשי.627832/page-2

הבנתי שאני שהחשבון מים שלי ממש מנופח ביותר אנחנו 4 נפשות בבית בסה"כ, ויוצא לנו חשבון מים לחודשיים בערך 400 ש"ח
כבר תקופה ארוכה אני מנסה לבדוק כל האופציות ולא מצאתי כלום, לא נזילות ולא פיצוץ, בדקתי גם אולי משהו גונב לי מים, ולא הצלחתי לעלות על שום דבר.

אני צריך המלצה על איש מקצוע שיבדוק ויאתר לי את הבעיה.

תודה
  • 183
  • וליידע אתכם על הדרך איזה אנשים מהממים מסתובבים בעולמנו
    וכאן באתר גילית שתי מיריות ניקיות מדהימות שהחליטו לעזור ללא תנאי פשוט כך.
    אז תודה ל
    @miri הס אמנית בציור ששימחה כ"כ את הבת שלי ואותי ובמס' דק' שלפה מה שביקשתי ממנה.
    ותודה ע-נ-ק-י-ת!!! ל @מירי קאופמן אדריכלית ומעצבת אלופה שעזרה ועדיין עוזרת ומחכימה אותי למרות שזה התחום העבודה שלה היא מייעצת חינם ויושבת ומתכננת בעבור השני.

סליחה שאני לא יודעת לכתוב יפה וברמה גבוהה, :( אבל הייתי חייבת!
    תודה ושוב תודה!!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה