Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שוב אני מתקשרת לבית עסק שפרסם את עצמו באחד מעלוני הפרסומת, ומבקשת לדעת את מחירו של המוצר שבפרסומת.
"אנחנו לא אומרים מחירים בטלפון" אני מקבלת שוב את התשובה המעצבנת.
מישהו יכול להסביר לי פעם למה בעצם "לא אומרים מחירים בטלפון"?
מה המטרה שלהם?
שאתארגן ליציאה, אעזוב את הבית, אחכה לאוטובוס, אזדחל בפקקים, אלך מהתחנה לחנות, אמתין עד שמישהו יתפנה אלי, וכל זה כדי להתעדכן במחירו של המוצר?
כי אולי אם אעשה את המאמץ הזה, זה ידרבן אותי לרכוש אותו גם אם המחיר לא מתאים לי?
גם אתם חושבים שזה ניצול, זלזול וההפך של שרות איכותי?
או שיש פה איזו סיבה עלומה שנשגבת מבינתי..

ולמען הגילוי הנאות - גם אני בעלת עסק, ומקבלת טלפונים כאלו לעיתים מזומנות.
לא עולה על דעתי להטריח לקוח עד אלי, כדי לגלות שהמוצר שהוא מתעניין בו אינו מתאים לתקציב שלו.
אני טורחת לענות בפרוטרוט ובסבלנות כדי לחסוך למתקשר זמן יקר וטרחה מיותרת.

הם עוד לא הפנימו, בעלי החנויות הללו, שמה שנועד להם משמים יגיע לפתחם בכל מקרה?
או שאולי ההתנהלות הזו היא מבחינתם בגדר "חובת ההשתדלות"?
שלום לכל הנוגעים בדבר.
הפעם אני פונה כמומחה לבקש שיתוף מידע מקולגות וכל שבידיו מידע
על הרכב ועדת עררים [לא רפואית] לעניין אי כושר בראשות הרופא התעסוקתי ד"ר ר. כ. בנכות כללית

כפי שהלנתי בעבר אודותיו, למיטב התרשמותי האיש לא ענייני ושולל ברוב מוחץ זכאות. [ואף כי היחס אדיב וסובלני] .
יש לי אינדיקציות שהמערכת הפנימית יודעת מכך ושבעת רצון ואף ממליצים להגיש ערר על אי כושר והתוצאה ידועה להם.
[על אף שנכחתי פעם שכן אישר אבל יותר מדי ראיתי תוצאה לא הוגנת קיצונית מובהקת.
אני מעריך שלמחלקת חופש המידע לא יהיה שום חשק לשחרר נתונים כאלה....על מספר העררים וכמה עררים התקבלו
אך מכיוון שאני זקוק בדחיפות להוכחות כאסטרטגיה במלחמה מצטברת למען אומללים עשוקים..
לכן אשמח לעזרה שלכם בשיתוף הוכחות דוגמת ובאמצעות:

1. ציטוטים של החלטת ופס"ד המביעים ביקורת ספציפית ומצביעים על כך וכו'
2. מידע דו"ח בקרה פנימי על היקף וכמות עררים שהרכב זה קיבל או דרך מידע מטעם גוף מבקר אחר
3. כל הוכחה היכוללה לאשש את הטזה הזאת
[אגב כמדומני שיש מקסימום שלושה הרכבים בארץ של ועדת עררים לאי כושר]
@קל זכות
מי שמכיר ניקים העוסקים בתחום נא שישתף אותם בפוסט או להביא לידיעתי שאצור קשר תודה מראש
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה