Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
הבן שלי אלרגי לבוטנים ואגוזים ברמה מסכנת חיים.
לא קורה כלום אם מריח או נוגע רק אסור לו לאכול.
גם מוצר שעלול להכיל בוטנים או אגוזים.
השנה הוא בגן עירייה, ויש לו אישור לסייעת רפואית בכל בץהשעות בגן, אבל---אין סייעת רפואית בצהרון.
בעירייה אמרו לי ש "זה החוק"
זה אמיתי?
או שהילד יהיה בצהרון משעה 14:00 עד 16:00 בלי השגחה צמודה למה שהוא אוכל, מה שזה אומר שהוא יהיה חשוף לסכנת חיים כל יום.
או שאני יממן סייעת רפואית בצהרון באופן פרטי שזה אומר גם לשלם 900 שקל בחודש לצהרון וגם תשלום יומי לסייעת רפואית שזה נגיד 100 שקל ליום.
או שפשוט הילד לא יהיה בצהרון ויחכה לאמא שלו ברחוב עד שהיא תחזור מהעבודה!!
באפשרות השלישית הגזמתי, אבל מרגיש כאילו לא נותנים לי הרבה ברירות.
מה עושים הורים לילדים אלרגים בצהרון?
משלמים באופן פרטי לסייעת רפואית? או שפשוט לא שמים את הילד בצהרון? - מה שלא אפשרי מבחינתי בכלל!
זה באמת חוק שאין אישור לסייעת רפואית בצהרון כמו שאמרה לי בעירייה??? או שסתם רצתה "לסבן" אותי:confused:
אשמח לעזרה מהמנוסים בדבר.
שזה אומר תו נכה שיש אותה להרבה אנשים .....
אושר סופית פטור מתו ירוק לבעלי תעודת "פטור מתור"
ניתן לראות בקישור כאן
אחרי החגים: אילו תלמידים עם מוגבלות יהיו פטורים מבדיקות קורונה
למי יש???
  • תודה
Reactions: MG37197421 //
6 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה