Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלום לציבור
לפני שישה שבועות כבר ביצענו הזמנה של ארון בגדים באתר שנקרא KIVO,
[רציתי לצרף קישור אבל כרגע האתר לא עובד אולי זמני אולי הלוואי טפלו בהם כבר.[
בקיצור שם מצאתי הכי בזול ארון שענה לצרכים שלנו, אופן התשלום היה בהעברה בנקאית בלבד- כבר מחשיד קצת אבל היה נראה מסודר והתכתבתי בווצאפ עם שירות הלקוחות שהם מגיעים להיכן שאנחנו גרים למשלוח והרכבה ולאחר שענו לי בחיוב, ביצעתי העברה.
חיכיתי מספר שבועות, ותיאמו לי סוף סוף יום , קיבלתי הודעהבזו הלשון: הי הארון יגיע ב07 ל09 בין 12 ל14 בצהריים.
מאז ועד עתה אין קול ואין עונה
את הארון לא קיבלתי
שיחת טלפון לא קיבלתי
מענה מהשירות לקוחות לא קיבלתי
פשוט התאיידו לחלוטין!
את הכסף אין לי איך להחזיר כי זה לא אשראי......
עברנו דירה ואני כבר כשבועיים בלי ארון !
אני מנסה ליצור איתם קשר בשירות לקוחות- ואין, פשוט כאילו לא קיימים
כבר הגשתי תלונה לרשות להגנת הצרכן
והזהרתי אותם שאני יפיץ עלייהם ברשתות.
ידע הציבור ויזהר לא להיכנס ולא להזמין באתר זה ולא בדומים לו, אם דורשים תשלום בהעברה או אם המחיר זול מדי.... עדיף לא להתעסק
[ויש לי הוכחות לכל מה שכתבתי]
כיון שיש לי הרשאה לכתוב רק כאן. אשמח לביקורת אם אהבתם/ מה לשפר.
זה חיבור שכתבתי ב 16/10/2023 שעוד ההלם טרי והמכה פגעה קרוב מידי. פשוט ניסיתי להביע את עצמי ולנחם את עצמי, שלא אתפוצץ. :
-חבל הארץ היפה שלי-
האויר בחבל הארץ היפה שלי -
כולו דחוס בעשן
הריח בחבל הארץ היפה שלי-
ריח מתכתי של דם
האויר והריח מתנקזים יחד
לעיסת רגשות שכולן אומרות- אובדן
ועל אדמת חבל הארץ הכי יפה שלי
ילדים וילדות שלא חטאו מעודם
ללא רוח חיים על יד אמם הורתם
ומלאכיות גיבורות ומלאכים אמיצים
לבושים במדים שהם עוד אינם
ובמנהרות עוד מהם אי שם-
יצאו מחבל הארץ היפה שלי וקולם נדם
אל חבל ארץ אחרת של מפלצות אדם
אבל-
חבל הארץ היפה שלי
שמלאה שממה כאב ויגון
עוד תפרח ותגדל וירבו בה רק שמחה ורון
ואל חבל הארץ היפה שלי-
שממנה נחטפו אחיות ואחים
יחזרו אליה עוד מעט מאושרים ומחוייכים
והעם שלי שידע שואה ומלחמות
ימלא תקוה ואמונה ונחמות
כי את העם שלי אף אחד לא יכול לנצח!
וחבל הארץ שלי שהכי יפה בעולם
עוד תהיה לגן פורח
כי רק שלוה ואהבה אחת גדולה עוד תהיה בחבל הארץ היפה שלי!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה