Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
יצא לך לשמוע על לשכת התעסוקה לילדים?

לשכה מתוקה
שמספקת פעם בשבוע סיפורי שמע לילדים
ברמה גבוהה במיוחד עם המממון רגש יהודי
ו....הילדים פשוט מרותקים !!!
ו...לא רק הם... : )

(כאן תוכלי לקרוא המלצות עליהם)
רציתי לספר לך על מבצע שאסור לך לפספס
כי הוא פעיל רק בימי חנוכה:

זו הזדמנות בשבילך
לתת לילדים שלך
דמי חנוכה לכל החיים!

אם את מצטרפת היום למנויים
(שמקבלים אחת לשבוע סיפור שמע וקריאה למייל)
ב-12 ש"ח בלבד לחודש (3 ש"ח לסיפור)
ללא התחייבות כלל
את מקבלת במתנה למייל!
10 סיפורים נבחרים

זהו מבצע שווה במיוחד!!!

גילוי נאות-
אם את מצטרפת דרכי
אני גם מרוויחה על הדרך
אבל
לא הייתי ממליצה לך
אם לא שאני מכירה את הסיפורים
ויודעת
שהם שווים הרבה הרבה יותר
מה-3 שקל שהם עולים

הרבההה יותר!

תוכלי להצטרף דרך הקישור הזה
או לחילופין אם את חסומה- שלחי עכשיו מייל ל10sipoorimבגימייל
ותוכלי לקבל את דמי החנוכה כבר היום.

במידה והצטרפת מהמסר שלי
כתבי לי (pesizilber בגימייל)
כדי שאקבל את חלקי
בתיווך....

וכמובן
ספרי לי אם נהניתם!
חנוכה שמח!
סיכום של עקרונות המדיניות החדשים (החל מהתאריך 1 ביוני 2021):​
אם לא תהיה אצלך פעילות למשך שנתיים (24 חודשים) ב-Gmail, ב-Drive או בתמונות Google, ייתכן שנמחק את התוכן שבמוצר או במוצרים שאין בהם פעילות. מנויי Google One שאינם חורגים ממכסת האחסון שלהם ושניהול החשבון שלהם תקין לא יושפעו ממדיניות היעדר הפעילות החדשה.​
אם תהיה אצלך חריגה ממכסת האחסון למשך שנתיים, ייתכן שנמחק את התוכן שלך ב-Gmail, ב-Drive ובתמונות Google.​
מה המשמעות מבחינתך:​
השינויים האלה לא ישפיעו עליך, אלא אם לא הייתה אצלך פעילות או שחרגת ממכסת האחסון במשך שנתיים. המדיניות החדשה תיכנס לתוקף בתאריך 1 ביוני 2021, ולכן מועד האכיפה המוקדם ביותר יהיה 1 ביוני 2023.​
אחרי 1 ביוני 2021, אם לא תהיה אצלך פעילות או אם תהיה אצלך חריגה ממכסת האחסון, אנחנו נשלח לך מראש תזכורות והודעות באימייל לפני שנמחק תוכן.​
גם אם לא תהיה לך פעילות באחד או יותר מהשירותים האלה או שתהיה לך חריגה ממכסת האחסון בהם וכתוצאה מכך יימחק תוכן, בכל זאת תהיה לך אפשרות להיכנס לחשבון.​
הערה: עקרונות המדיניות בנושא היעדר פעילות ובנושא חריגה ממכסת האחסון יחולו רק על משתמשים הצורכים את שירותי Google. המדיניות של Google Workspace,‏ ‎G Suite for Education ו-G Suite לעמותות לא משתנה בינתיים. האדמינים מוזמנים להיכנס למרכז העזרה לאדמינים ולעיין במדיניות האחסון של המינוי שלהם.​
  • תודה
Reactions: כוח עזר1 //
2 תגובות
  • 194
  • הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה