Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
באתר הנ''ל ניתן לקבל SMS
אז אם אתר מסוים דורש אימות
פשוט מכניסים אחד ממספרי הטלפון המופיעים שם, אחר כך לוחצים על המספר, וההודעה מופיעה שם.
נ. ב. בהרבה אתרים ישראליים צריך מספר ישראלי
לכן כתבתי פתרון חלקי
אח שלי הקטן השתתף בתחרות בתלמוד תורה
מי שמכין את החנוכייה הכי מקורית זוכה(כמובן שאח שלי זכה..)
ועכשיו לעניין
קנינו חומרים אספנו אביזרים
וזה התוצאות:
IMG-20181209-WA0051.jpg
IMG-20181209-WA0050.jpg

החומרים:
קרש
מכסה של כוס אייס קפה
ספריי צבע זהב

לשמש-ריבה
דבק חם ואותו צבענו בארטלין אדום
הסוכריות הם בעצם סוכריות צבעוניות לעוגה מודבקות בדבק שקוף לא דבק חם
אגוזיי לוז מגורדים
וקורונפלקס עגול
השחור שאתם רואים שם זה דבק שקוף צבוע בטוש ארטלין שחור
מי שלא קיבל בשעות האחרונות את המייל הזה שיקום

בכבוד רב,

נורית שורק-איל, עורכת דין ונוטריון
קלינמן, גולדשטיין, נדלר ושות'- עו"ד
רח' מנחם בגין 7, רמת גן, 52681
בית גיבור ספורט, קומה 18
טל': 03-7XXXXXX פקס: 03-7XXXXX

קיבלתי את המייל הזה היום ואני פשוט מעבירה לכם הלאה, זה לא עולה כסף ובמקרה הכי גרוע לא נפסיד, אז אני ממליצה להעביר ולו רק בשביל הספק הקל שאולי זה יצליח...המייל הזה מסתובב בימים אלו בהולנד ובעוד ארצות, תרגמתי לנוחיותכם את המייל מהולנדית לעברית.
אני עורכת דין ואני מכירה את החוק. זה אמיתי.AOL I ןintel לא יפרו את דברם במיוחד לאור המשפטים בעקבות נזקים שנערכו לקולה ולפפסי קולה.
ביל גייטס עסוק כעת במשהו ענק שהוא מוכן לשתף אתכם ברווחים, אם לא תשתתפו תתחרטו אחר כך קשות.

WINDoWS התוכנית הגדולה ביותר שמשתמשים בה, כעת מיקרוסופט וAOL
בודקים נסיון כעת ע"י העברת הודעה אלקטרונית זו כעת, אם תעבירו את ההודעה הזו לכל אנשי הקשר שלכם , חברת מיקרוסופט ( בתנאי שאתם עובדים עם ווינדוס מיקרוסופט) ולכל איש קשר אליו תעבירו את ההודעה תקבלו מהחברה 245 יורו!

לכל איש קשר שאנשיכם ישלחו אליו את ההודעה תקבלו על כך 243 יורו
ובדור השלישי תקבלו על כל איש 241 יורו ממיקרו סופט.

בתוך שבועיים תיצור אתכם חברת מיקרוספוט קשר בכדי לוודא את כתובתכם על מנת להעביר את הצ'ק.

אני חשבתי שזו בדיחה או מכתב שרשרת, אך אכן אחרי שבועיים קיבלתי צ'ק בסך 248000 יורו

העבירו את הודעה הזו לפני שתקופת הנסיון תיגמר.

בזכותכם תוכלו לגרום לכך שאתם ואנשים רבים יקבלו 10000 ומעלה יורו דרככם.

אנשים השתגעו לגמרי אני לא גומר לקבל את זה מכל הכיוונים עם רשימות תפוצה שלא מבזים מוקד התרמות הכי גדול
מישהו חושב שזה אמיתי????

אם עזרתי שמישהו אחד יפסיק את ההזיה הזאת והיה זה שכרי
בקשר לבנות שמחפשות עבודה בכל מיני מקומות, אתרי דרושים וכו...
יש חברה אחת שנקראת Bhip, החברה הזו היא מעין כת שבנויה בצורת פירמידה, כל אדם שם- ככל שיש יותר אנשים תחתיו כך הוא מרוויח יותר. זו חברה נוראית שהפילה הרבה צעירים בפח ומוטטה את המשפחות שלהם מבחינה כלכלית.
העיקרון הוא שאדם מתקשר ורוצה להשתתף בחברה, הוא מוזמן ל-3 מפגשים (כעת, בגלל המצב- זה בזום) שבהם עושים לו שטיפת מוח כמה הוא חייב את הכסף וכמה זה רק יעזור לו, וכמה הוא הולך להרוויח בקלות. ואז הוא נכנס לחברה וצריך להוציא מעצמו כסף לרכישת המוצרים ואח"כ אולי לכסות את זה כשמוכר אותם.
הם עם השיטה הזאת הפילו כמויות של צעירים והרסו אותם.
אז רק רציתי להזהיר כי פגשתי בהם כבר 4 פעמים רק ב-3 שבועות האחרונים!!
וכל פעם נציג אחר שלהם מתקשר כי כל אחד מהם רוצה להשיג כמה שיותר אנשים. אז בבקשה תזהרו מהם!!!
אפשר לזהות אותם על ידי הפרטים הבאים:
(כי הם לא כותבים את השם שלהם כשהם מפרסמים משרה, אלא כל פעם כתובים בתור משהו אחר...)
1. הם כותבים שזה מיועד לבני 20+
2. בדר"F בכותרת כתוב שזו עבודה מהבית ואונליין ואפשר להרוויח ממנה בקלות.
3. לפעמים הם מציינים את עניין המפגשים.
4. הם בעיקר מדגישים את הקלות שבעבודה ושברווח ממנה. מדגישים שאין צורך בניסיון ועוד...
בבקשה אם אתן נתקלות בהם- קודם כל, אל תאמינו להם, וגם- ממש אשמח אם תעבירו את זה הלאה לעוד בנות, כדי שלא ייפלו בפח שלהם.
תודה רבה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה