Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שלחתי דבר דואר בסך 900 ש"ח
האפשרות היחידה להוכיח את זה היא צילום מסך שקניתי אותו ממישהו (זה כמו לקנות מיד 2 ולכן אין חשבונית)
והלך לאיבוד
פעם ראשונה שאני שולחת בדואר
עשיתי משלוח רגיל כי אני לא באמת מבינה בדברים האלה
וזה מה שהם ענו לי

נוכח הצהרתך כי הפריט הנדון לא נמסר ביעד ואף לא הוחזר אליך, ומאחר ועד כה לא נמצאו עקבותיו , ישולמו לך פיצויים ויוחזרו דמי המשלוח.
סכום 177 ₪, שהינו סכום הפיצויים המרבי שנקבע בהתאם לתקנות ותנאי השירות , בתוספת 57 ₪, המהווים החזר דמי המשלוח, ובסה"כ 234 ₪, יועבר לחשבונך עד 21 ימי עסקים מתאריך הודעה זו.
אם תתקבל תשובה בשלב מאוחר יותר לפיה דבר הדואר לא אבד, חברת דואר ישראל שומרת לעצמה את הזכות לתבוע בחזרה את סכום הפיצויים ששולם.
אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה.
בברכה מרגריטה, שירות לקוחות דואר ישראל

בא לי לבכות!!!
איזה מן פיצויים אלה שאפילו לא מכסים את גובה האבדה שלי?
מרגישה שכל הטרחה והתקווה שלי נגוזו ובאמת שבא לי לבכות.
יש עוד משהו שאפשר לעשות עם זה?
  • עצוב
Reactions: יאלילי1 //
5 תגובות
מוקדש לשחרור מהיר לכל השבויים, שמירה עליונה לכל עם ישראל ובפרט לאחינו שבגבולות, ובריאות שלמה לכל הפצועים והחולים, ושתבוא כבר קצת שלווה לעם הקודש בארץ הקודש.

משפחת זמרוני פתחה עסק קטן. היא השקיעה בו המון כסף והמון זמן ותשומת לב. בשביל לטשטש פרטים לא נספר למה בדיוק העסק.

משהו לא הצליח - והעסק נדפק. הרים שלמים של עוגמת נפש ונזקים מכל הצדדים. הם משתדלים להתגבר. כפרת עוונות, ו - "מה שלא הורג מחשל".

והכי חשוב - הזמן מרפא הכל. עברו חודשים, שנים, והם כבר כמעט שכחו מכל העניין.

למה "כמעט"?

כי יש נשמות טובות שדורכות להם על הפצעים המגלידים.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: הי , יש לכם XYZ (מה שהם מכרו בעסק ז"ל)? בום. איזה בוקס בלב. ולפעמים גם חוזרים לדמיונות של אולי כן צריך לפתוח שוב, ואולי יכולנו כן למשוך את העסק הלאה, ואולי ואולי.

וכל זה למה? לא מרשעות חס ושלום. פשוט כי אלו שהתקשרו, הם משפחה שמשתמשת במדריך טלפון מהשנים הקודמות, שבו עדיין רשום העסק שלהם.

למה? ככה. כי הם לא שמו לב שיש מדריך חדש, או כי השאירו את הישן "כדי שיהיה לנו שתים".

----

משפחת חצרוני לא סגרה את העסק. הוא דווקא משגשג. אבל הם עברו דירה לעיר אחרת.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: יש לכם XYZ? אנחנו צריכים 100 חתיכות.

הם מאוד שמחים. עסקה יפה עם רווח לא רע. יהיה איך לסגור את החודש. יורדים למחסן של החנות, אורזים יפה 100 חתיכות. מצפים.

אחרי שעה פתאום מקבלים טלפון: איפה בדיוק החנות? אנחנו לא מוצאים אותכם....

ואז מתברר שזה בכלל מישהו מהעיר הקודמת שלהם. שעכשיו עומד ליד הבית הקודם שלהם, ומחפש את החנות. הכל בגלל המדריך הישן.

---

למשפחת חכמוני יש גמ"ח אינהלציה, 24 שעות במקרים דחופים. המכשיר נשבר או שהם עברו דירה, ואני לא צריך לתאר לכם מה המשמעות שמעירים אותם ב4 לפנות בוקר בגלל המדריך הישן.

__

זה פשוט מאוד. לא ביקשו ממכם שום דבר מסובך. פשוט, ברגע שמקבלים מדריך טלפון חדש, זורקים את הישן לפח. קל ופשוט. כל אחד והמנהג שלו. הזורק לצפרדע - יזרוק לצפרדע. הזורק לפח טמון - יזרוק לפח טמון. ומי שנהגו אבותיו בהפרדה - יזרוק לפח כחול.
העיקר להפטר ממנו כמה שיותר מהר.

ואם אתם רוצים שני מדריכים בבית - תבקשו מההוצאה מדריך נוסף. מקסימו יבקשו כמה שקלים.

וזהו. זה כל הסיפור. מאוד קל להיות אדם טוב וידידותי לסביבה. קצת רצון טוב וטיפלה תשומת לב.
תודה מראש, חורף בריא ובשורות טובות.
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה