Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני פשוט מוכרח לשתף אתכם בחוויה שיבתה לי הערב.
אם מישהו אחד יקח את הדברים לתשומת ליבו,,
ויעשה משהו כדי שנראה דברים כאלה יותר,
והיה זה שכרי.

כאדם צעיר אני מחתן מדי שנה אח, אחות, גיס או גיסה.
גם הערב חיתנתי משהו כזה.
בדרך כלל יש תזמורת שהיא תמיד רעשנית מאד.
לפעמים מקצועית ולפעמים פחות.
אבל תמיד היא לא נחמדה.
כלומר, הם עושים טובה לבעלי השמחה כשהם מסכימים שהילד יעלה לשיר,
או שישירו שיר מסויים וכד'.
זה נורא מעציב אותי בדרך כלל .
אך הערב נחלתי הפתעה.
על תחילת הערב ניגש ילד עם תסמונת דאון בתפקוד לא גבוה במיוחד אל התזמורת והתחיל לנגוע וכד'.
ציפיתי לנזיפה, להערה להורים, משהו כזה.
אבל לא.
הזמר שהיה גם האורגניסט לקח אותו תוך כדי נגינתו למעלה,
ביקש מהעוזר שלו להביא לו כסא,
כיבה את האורגנית השניה,
ונתן לו להשתולל עליה.
הילד הרגיש כאילו הוא זה שמקפיץ את כל החתונה והיה בעננים.
והאורגניסט עשה את זה מכל הלב. בפשטות. בחמלה.
ליבי התרחב ממש.
ניגשתי אליו אחר כך ושאלתי אותו איך קוראים לו.
"אריק דביר". ענה לי.
אז תזכרו את השם הזה.
כשניקח בעלי מקצוע לשמחות שלנו,
אולי נערב גם את השיקול הזה.
כמה לב יש לבעל המקצוע שאנו לוקחים.
ולאריק דביר יש לב גדול.

אני מקוה שההודעה עונה על הקריטריונים של "פרוג".
אבל זו הבמה היחידה שיש לי כאדם חרדי נטול סמארטפון, פייסבוק וכד'.
רק נטפרי.
אז יש לי פרוג בשביל הודעות כאלו.

אם אנחנו הציבור ניקח בחשבון חוץ ממקצועיות גם את הנושא הזה,
אני בטוח שרבים מבעלי המקצוע ישנו את דרכם.
הם ידעו שזה חלק מהשיקולים של הקליינטים שלהם.
בוקר טוב.
חובה נעימה לי לשתף בחוויית שרות שלא ידעתי שקיימת במחוזותנו.
היתה לי בעיית חיבור לרשת במכשיר שלי. בשעה 7.00 בבוקר כתבתי הודעה ל
@יהודה וולף בידיעה שזו לא שעת עבודה אבל הודעה זה לא דבר שמפריע כמו שיחת טלפון וכשהוא יתחיל יום עבודה הוא יענה לי, להפתעתי בשעה 7.30 בבוקר !!! קיבלתי מענה ותוך דקות ספורות הוא פתר לי את הבעיה! לא נותר לי אלא באמת להמליץ בכל פה!
  • 175
  • 0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה