Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
לקחנו את @רחל ריש לצילומי חלאקה.

עברנו יום חוויתי ומדהים עם המון סבלנות ויחס חם ומקצועי.
ממליצים בחום.

ארי ומשפחתו.
  • תודה
Reactions: רחל ריש1 //
1 תגובות
  • 784

• קופונים באמזון - ההנחה נראית רק בסוף בעת התשלום

דגם פסל החירות לבניה 3D - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 31.1.20)

דגם בית בובות 3D - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 31.1.20)

כיסוי לרכב עמיד בכל תנאי מזג האויר - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 14.2.20)

מחזיק מפתחות איכותי מפלדה כולל ספינר ופותחן בקבוקים - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 7.2.20)

ערכת למידה + 50 מספרים מגנטיים - קופון נותן 60% הנחה (תקף עד 28.2.20)

צ'ימיגג לרכב - קופון נותן 60% הנחה (תקף עד 7.2.20)

מגוון מוצרים בעיקר לרכב - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 12.2.20)

רכב שלט רחוק RC לילדים LED - קופון נותן 60% הנחה (תקף עד 28.1.20)

משפר ביצועי מייבש כביסה (עמיד בכ1000 מחזורי שימוש) - קופון נותן 30% הנחה (תקף עד 31.1.20)

כרטיסי זיכרון - קופון נותן 30% הנחה (תקף עד 16.2.20)

מברשת שיניים חשמלית לילדים - קופון נותן 45% הנחה (תקף עד 31.1.20)

תיק גב לנסיעות - מחיר רגיל 70$ מחיר מבצע 50$ - ועל המחיר מבצע יש כעת קופון הנחה של 60% (תקף עד 6.2.20)

מוצרים יוקרתיים של עטי PILOT - קופון נותן 20% הנחה (תקף עד 31.1.20)

40 מרקרים צבעי מים - קופון נותן 50% הנחה (תקף עד 31.1.20)

משלוחים חינם בקניה מעל 49$

חשוב לקרוא
    https://www.prog.co.il/threads/אמזון-סמייל-הסבר-איך-לעשות-צדקה-באמצעות-הקנייה-באמזון.501292/
    0 תגובות
    לאחר הצלחתו הגדולה של הקמפיין הקודם, שהביא להדפסת והפצת הספר מחיה הנפשות "תכסיסי מלחמה" - מגיע הספר הבא בעז"ה: "הדור המובחר".

בעז"ה אם הקמפיין יגיע ליעד בזמן, יצא לאור בקרוב בעז"ה ספר מיוחד במינו, שב"ה היה לי את הזכות להשתתף בעימוד שלו.
    דיבורים משיבי נפש, טל של תחיית המתים, עבור כל חלי וכל מכה, כל נסיון וכל בזיון ובפרט נסיונות דורינו.
    נטפי נוחם ועידוד, מפיו מפיק המרגליות ומחיה הלבבות של המשפיע ומזכה הרבים רבי אליהו גודלבסקי שליט"א, והכל בעברית פשוטה וצחה .
    "הדור המובחר" הוא ספר התחזקות שתקראו בעז"ה אינספור פעמים, ויהיה לכם כמים קרים לנפש עייפה וכאויר לנשימה.

ניתן לקנות ברכישה מוקדמת זו את הספר עצמו, במהדורה מודפסת או דיגיטלית, אבל ניתן גם לתרום יותר להדפסת הספר מציל הנפשות - ולזכות (מלבד בזיכוי הרבים) גם בתשורות נאות, בערך עולה לפי גודל התרומה. החל מהשתתפות בהגרלה על זוג כרטיסים לאומן כולל שהות במלון לנדאו (!) וקבלת הספר עצמו - עד להנצחות בפנים הספר, קבלת עותקים רבים להפצה, ו18 כרטיסי הגרלה. באמצע יש גם מתנות כמו הגביע של רבי נחמן, סט יודאיקה במיתוג "האש שלי", הספרים הקדושים סיפורי מעשיות ועלים לתרופה בכריכת עור, תמונות קנבס יחודיות של ציוני הרשב"י, רבי נחמן מברסלב והבעש"ט במסגרת מפוארת, ומתקן "נר תמיד" מפואר.

פרטים נוספים אי"ה בהמשך.
    הנה הקמפיין באתר גיוסים
    https://www.giusim.co.il/he/projects/2267/
    1577365195.6068.jpg
    דגם בלנקה תליה
    נקנה במחסני תאורה
    לינק למחסני תאורה:
    https://www.lighting.co.il/קטלוג_מוצרים/מנורות_תלייה/בלנקה_תליה_X1#

אני מוכרת בצבע זהב. לא שחור כמו שמופיע באתר.

חדש באריזה. לא נפתח כלל!

מחיר: 150 ש"ח

אחריות עד 10/20

כל הקודם זוכה!
    בבני ברק.

צרפתי סריקה של המדבקה שמופיעה על האריזה.
    ירושלמים שימו לב : יום רביעי פוטין נוחת ב- 13:30 , כביש מס 1 יסגר לכיוון ירושלים בסביבות השעה 14:00 ויפתח בכל איזור שהשיירה תעבור אותו( כמו לטרון וכו), גינות סחרוף יסגרו כבר בסביבות 14:00 ,הכניסות לגבעת שאול ( מכיוון גינות סחרוף יסגרו) ,הפניה שמאלה בכניסה לירושלים לכיוון רמות תסגר.

איזור גשר המיתרים יסגר ב14:00 ( מי שמגיע מכיוון בית הכרם דרך כביש שדרות הרצל יוכל לפנות ימינה בשדרות רבין ומיד לרדת לבגין דרום).

שדרות רבין ( הכביש משדרות הרצל לכיוון הסינמה סיטי ) יהיה סגור משעה 14:00 עד 17:30 בערך.
    הכביש שמקביל לגן סאקר , רופין, רחוב רמב״ן, בלפור, אגרון והמלך דוויד יהיה סגור מ14:00 עד 18:00 .( לבנתיים מקניון מלחה לבגין צפון לגבעת שאול ולכיוון היציאה מהעיר יפתח בסביבות 16:00).

כל האירוע המרכזי יסתיים בסביבות 17:00 בגן סאקר.

בשעה 18:30 יתחילו השיירות ממלונות וולדוף אסטוריה, ממילא, מצודת דווד וקינג דיוויד יצאו לבית הנשיא( סגירה קטנה ומהירה עד לבית הנשיא).

יום חמישי
    נוחת סגן נשיא ארה״ב בשעה 11:30, שוב אותו נתיב יסגר מ10:30 עד 12:30 ואז היציאה מהעיר תפתח לגמרי ורק שדרות רבין יפתח ויסגר לסירוגין עד 21:00. כל השיירות יצאו בסביבות 11:30 מהמלונות , אגרון, רמב״ן, רופין , שזר( הכביש לכיוון עמק המצלבה) מעמק המצלבה פונים שמאלה להרצוג, ניות ולכביש בזק( הכביש לכיוון הית הכרם ובית חולים שערי צדק) עד ליד ושם , הכל סגור עד 13:30.

הכבישים יפתחו עד לשעה 15:00 ואז יסגרו שוב לכשעה.

סגן נשיא ארה״ב יצא מיד ושם באותו מסלול שהגיע אבל ימשיך לכותל ומשם יחזור למלון קראון פלז׳ה( ליד בנייני האומה), הוא יצא משם שוב בסביבות 17:30 לכיוון בגין דרום עד לגילה( רחוב רוזמרין) משם שמאלה לדרך חברון , ימינה לארמון הנציב ולשגרירות האמריקאית. פוטין גם יסע באותות נתיב לגילה אבל משם ימשיך לבית לחם. הר חומה תתחיל להיסגר ביציאות והכניסות החל מהשעה 16:00 רכבים יצאו ויכנסו לסירוגין וממש עד להגעת השיירות, לכן עדיף לא לצאת מהר חומה או להגיע משעה 16:00 עד 21:00.

הזמנים משתנים לפעמים אז תתעדכנו גם ביום שלישי.
    כמובן בלי הכללות.
    אך מומלץ לכולם בזה הרגע לומר בנוסח הבא:
    אני מקבל/ת על עצמי בלי נדר שלא לרכוש שום אביזר ביטוח או כל דבר אחר, ממתקין המוצר, או המוביל, בשום פנים ואפן.
    גם אם זה מחיר רק היום, ומחר זה יעלה פי שבע, ובחנויות מה שעולה פחות זה רק החיקוי, וחייבים את זה, אחרת המכונה תוך שנה מתקלקלת. וגם אם יפעיל לחץ אטומי, אני לא קונה, ויהי מה. אמן כיה"ר.

וכאן יאמר ג' פעמים: והוא רחום יכפר עוון וכו'....

ולמה הכעס הגדול.... אז זהו, שזה לא כעס, זה רחמים, וקצת חרטות אישיות.
    אפרוש כאן בפניכם כמה סיפורים קלים, למרות שלא הזמנתי בחיי הרבה מוצרים... ותחליטו לבד.
    סיפור א. זה היה לפני הרבה שנים. הייתי שם כשהביא המוביל שולחן סלוני חדש לקרובי משפחתי. תכף עם העמדת השולחן הודיע המוביל בקול נחרץ כי מוכרחים להוסיף מדבקות לבד תחת השולחן, אחרת חבל עליו, וכדאי שכבר עכשיו הוא יחזיר את זה לחנות... אי אפשר להזיז את השולחן, והוא שורט את הרצפה, ועוד ועוד.
    והמחיר, מבצע ממש, 200 ש"ח בלבד!
    הוציא מתיקו חבילת לבדים, והנה עיני קולטת מדבקת מחיר על חבילה של איזה עשרים, לא זוכר במדוייק, משהו כמו 5.90, אולי יותר, תבררו בטמבור.
    אההה?! מה זה?! המוביל לא התבלבל לרגע, אני רק אורז את זה בקופסא הזאת, אבל המדבקות הם המקוריות והאיכותיות.....
    נפל, נס שזה הסכום.
    סיפור ב. היה זה לפני שנים ספורות, בביתי. הגיע מכונת הכביסה בוש החדשה. הגיע המתקין שמטעם החברה הוא מיועד לשתי דברים - להדריך שימוש, ולחבר פיזית. את שניהם הוא בקושי עשה. רק ניסה למכור מוצרים. עגלה למכונה... ?!?! מגן ברקים... סנן מים... ביטוח נוסף לחמש שנים.... ועוד ועוד.
    אני הכרזתי שיש לי צוואה מסבתא ע"ה, אוי כמה שאהבתי אותה.... שלא קונים כלום מהמתקין, מה שצריך יש בטמבור, ובעצם לא צריך כלום.
    כשביררתי על מחיר מגן הברק, שהטוב שבהם עולה בחנויות כמאהה ש"ח, היה זה הרבה יותר, כמובן רק שלו זה המקורי.
    נלחמתי איתו ממש שאני לא רוצה כלום, הוא ממש כעס, הרגשתי לא נעים. עד היום אני מתבייש שהיה לי רגע שחשבתי כן לקנות...
    סיפור ג. די, האצבעות שלי כואבות, יש לי עוד המון סיפורים.
    רחמים! אל תאמינו לכלום. שום דבר לא תפסידו. יש שממליצים על סנן / מגן ברקים / לבד וכדומה. אבל לא אצל המתקין, זה שוד.
    וליבי כואב בעיקר על המבוגרים, הסבתות הנחמדות, כמה הם מפסידות מאנשים טובי הלב האלו...
    אמרתם את התפילה? אם לא, אמרו עכשיו!
    1. נניח שהשעה 19:25 אתה הולך הביתה (לבד כמובן) לאחר יום קשה במיוחד בעבודה.
    2. אתה באמת עייף, נסער ומתוסכל.
    3 פתאום אתה מתחיל לחוות כאב חמור בחזה שלך הכאב ממשיך החוצה לתוך הזרוע ומעלה אל הלסת. אתה כ 5 ק"מ מבית החולים הקרוב לביתך.
    4. לצערי, אתה לא יודע אם תוכל לעשות את דרכך לשם.
    5. אתה מאומן בביצוע החייאה, אבל הבחור שהעביר את הקורס לא סיפר לך איך לבצע את זה על עצמך.
    6. איך לשרוד התקף לב כשאתה לבד? מאחר ואנשים רבים נמצאים לבדם כאשר הם סובלים מהתקף לב, לאדם שלבו פועם בצורה לא נכונה ומתחיל להרגיש חולשה, נותרו רק 10 שניות לפני אובדן ההכרה.
    7. עם זאת, הקורבנות האלה יכולים לעזור לעצמם על ידי שיעול נמרץ שוב ושוב. נשימה עמוקה צריכה להילקח לפני כל שיעול, והשיעול חייב להיות עמוק וממושך, כמו בעת ייצור כיח מעומק החזה. נשימה ושיעול (יש לחזור על כך בכל שתי שניות ללא הפסקה) עד שהעזרה תגיע, או עד שאתה מרגיש שהלב פועם שוב בדרך רגילה.
    8. נשימות עמוקות מכניסות חמצן לריאות ותנועות השיעול לוחצות על הלב ומשמרות את מחזור הדם. פעולת הלחיצות על הלב עוזרות לו לחזור לקצב הרגיל. בדרך זו, קורבנות התקף לב יכולים להגיע לבית החולים.
    9. ספר לאנשים רבים ככל האפשר. אתה יכול להציל את חייהם!
    10. קרדיולוג אומר שאם כל מי שמקבל את הדואר הזה ישלח אותו בחביבות ל -10 אנשים, סביר שנציל חיים לפחות פעם אחת.
    11. במקום לשלוח בדיחות, בבקשה ... לתרום על ידי העברת דואר זה אשר יכול להציל את חייו של אדם.
    12. אם הודעה זו מגיעה אליך ... יותר מפעם אחת ... בבקשה אל תתעצבן ... במקום זאת, תהיה שמח שיש לך חברים רבים שאכפת להם ממך.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה