Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 37
  • 0 תגובות
    מיקרוסופט סגרו סופית את סקייפ,
    ואני מחפשת בדחיפות ממש
    תחליף טוב ואיכותי.
    ראיתי בגוגל אומניטלקום - מה זה? זה מה שאני מחפשת?
    או תחליפים אחרים- אשמח מידע אישי ומנסיון.
    לחפש בגוגל, או לשאול את ג'יפיטי גם אני יודעת.
    אני שכירה אשר לפני כמה חודשים קבלתי מכתב מוזר ממס הכנסה , כי עליי לשלם סכום כסף בגין שנת 2016.
    סרתי לסניף הקרוב למקום מגורי, ודברתי עם הפקידה שתסביר לי מה הבעיה ?
    היא שאלה אם עברתי עבודות בשנה זו ? וכל מיני שאלות.
    לסיכום: ציינה לי שאזין דרך אתר של מס הכנסה את הסכומי מס הכנסה שנוכה מכל שכר שהיה לי באותה שנה, את הפלט אדפיס ואגש אליהם להחתמה, ואצרף בקשה שלא יגבו ממני קנסות.
    מסתבר שבאותה שנה ילדתי וגם עברתי עבודה, כך שהיו לי 2 מסמכי 106 + דמי לידה + פיצויים ממקום עבודה + תרומות.
    לאחר כל ההגשה הזו, הם החליטו שאני צריכה לשלם עוד, וגם קנסות.
    ומיום ליום שולחים איומי אתראות שיעקלו, ומנפחים בכל תקופה את הסכום, למרות שכבר ניגשתי שוב לאותה פקידה והגשתי הכל, היא ציינה שלא יודעת אם חסר משהו, אלא שאכתוב מכתב שלא יגבו את העמלות.
    המצחיק הוא שהתיק שלי מטופל במחלקה שלה.

איך זה הולך???
    מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים עם זה? מתי מערבים עו"ד? האם זה יעזור ?
    והאם קרה משהו שפתאום "נפלו" עליי ?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה