Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
ב"ה
כמה שאלות לגבי מעסיקים שעבדתי אצלהם ולא שילמו לי את כל השכר שמגיע לי לפי חוק
א. משרד החינוך-
משרד החינוך פתח לי קרן השתלמות רק כאשר אני הצטרפתי- כשקיבלתי משרה לשנה
בשנים שלפי שעבדתי במילוי מקום של חופשות לידה.
בגלל שקרן השתלמות לעובדי הוראה זה חובה, ולא אמור להיות תלוי בבקשת ההצטרפות שלו לקרן
האם אני יכולה לתבוע שיפקידו לי את הכסף (אני כבר לא עובדת במשרד החינוך)
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בזה

דבר נוסף משד החינוך פיטר אותי שהייתי בהריון
עבדתי בהעסקה לתקופה קצובה
וכשקיבלתי מכתב פיטורין
עדכנתי אותם שאני בהריון
ואז הם ביקשו היתר לפטר אותי ממשרד הכלכלה
בגלל שאין להם משרה נוספת
והתירו להם את הפיטורין בגלל שהפיטורין לא היו בגלל ההריון
אלא מראש זה היה העסקה לתקופה קצובה.
כמובן שלא מצאתי עבודה אחרת כי ילדתי בסוף אוקטובר
ואף מנהלת לא רצתה שאצא לחופשת לידה על תחילת השנה
שגם זה לא חוקי-לא לקבל מהסיבה הזו-כמובן שהם לא אמרו את הסיבה..
אשמח לדעת אם זה חוקי ואם ניתן לתבוע אותם..
יודעת שבכלל לא חוקי האופן ההתנהלות הזה של פיטורין כל שנה עד שיש קביעות
ורק במשרד החינוך זה עובד כך
כי הם גוף חזק שעושה מה שבא להם..

ב. מוסד אחר שעבדתי בו והצטרפתי לקרן השתלמות ובפועל הפקיד לי רק בחודש האחרון שעבדתי בו
ולא הפקיד לי במשך שנה שלימה..
אשמח לדעת אם אני יכולה לתבוע גם את הרווחים מהתשואה שהכסף היה אמור לעשות בתקופה הזו..

ג. גם השנה עבדתי במקום שעוד לא הפקיד לי לפנסיה ולקרן השתלמות כבר הרבה חודשים
כי העמותה בחובות וכו'.. זה ממש גהפסק של אלפי שקלים בתשואות רק השנה..

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה