Title

הפסקת אוכל

פורום לבישול ומתכונים • תזונה בריאה • וכל מה שקשור למטבח ואוכל.
מנהלות הפורום: ה. בקר, רוחי בלבוחי

מאמרים אחרונים באתר

כמה שמתכוננים לשבתות החורף הקצרות תמיד לא מספיקים
במיוחד שיש ב"ה הרבה סועדים מגיעים לכניסת שבת עם "הלשון בחוץ"

אני אדם מאורגן ומחושב וכפי שרואים :
יום ג' תכנון וקניות
יום ד' התחלת בישול
יום ה' בישול ואפייה בפועל
יום ו' אני משתדל להכניס לתנור מה שצריך, הבעיה שאני לא מספיק
למרות שאני מתחיל כשעוד חושך בחוץ..תמיד זה מרוץ נגד השעון..

פתאום היום ראיתי בלוח הבקרה של התנור סימן שמעולם לא שמתי לב אליו
סימון של טורבו שאותו כולם מכירים אבל עם ציור של "טורבו הקפי"

את התנור קניתי "חדש מתצוגה" ואין לי את חוברת ההוראות המקורית

חשבתי לעצמי נעשה נסיון (למרות שכשיש אורחים לא עושים נסיונות :) )

הכנסתי 3 תבניות של דג מושט על ירקות עם צ'יפס מלמעלה (מתכון כבר כתבתי בעבר..)
ששה ורבע 180 מעלות כרגיל
כרגיל אני מכניס תבנית אחרי תבנית וזה המון זמן
כמובן שניסיתי לאפות על טורבו רגיל כבר כמה פעמים וזה לא זה..
התבנית הראשונה מוכנה הרבה לפני כל השאר..

להפתעתי הרבה לאחר שעה ורבע כל 3 התבניות היו מוכנות באופן אחיד ושווה !

התנור מתוצרת "בוש"
צילמתי את הכפתור ואת התוצאה.

תנור (1) (Small).jpegתנור (2) (Small).jpeg

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה