חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

הזמנתי מכונת כביסה מחברת "קונסטרוקטה"
שלחו אלי טכנאי מחברת CSB מורשית הספק, הוא כמובן ניסה למכור לי פוליסת ביטוח מעבר לבסיסי, שכנע אותי בכל מיני שכנועים וכד', כשהעיקרי שבהם הוא העובדה שאת המחיר הזה - היקר לכשעצמו אבל מוזל כנראה מהזדמנות אחרת - מקבלים רק בעת רכישת הפוליסה במעמד ההתקנה, כלומר כאן ועכשיו,
התדיינו הלוך ושוב אני ובעלי שבעבודה, היו כאן אתי בבית עוד נוכחים שניסו לייעץ, בקיצור דין ודברים, דין וחשבון - כדאי או לא, מומלץ או לא, מה אומרים הטכנאים הפרטיים, בעלי החנויות, ידידים וכו'
בסופו של דבר חתמתי על הצ'ק שעבר לידיו, תוך הצהרה שעד חודש אני יכולה לבטל את עסקת הפוליסה ללא תנאים.
ולא לפני ששמעתי מפי הטכנאי רם המעלה שוב ושוב שבשלושת השנים האחרונות של 8 שנות הביטוח, יעלה לי ביקור טכנאי בעלות של 100 ש"ח שנתיים, במידה ויוזמן טכנאי וזאת למשך 3 שנים, הוא חזר על כך שוב ושוב וסעיף זה גם דרבן אותי ביותר לבצע את הפוליסה, כי בחשבון פשוט אם טכנאי יעלה לי 100 ש"ח חד שנתי, גם אם אצטרך לאחר כמה וכמה שנות שימוש במכונה תיקונים שונים, אשלם רק 100 ש"ח אלו שמכסים טכנאות לשנה.
וזאת לאחר שניסיתי לעכב אותו וגם אמרתי לו את זה ברור, כדי שאוכל ליצור קשר עם החברה עצמה שתעיד בפניו בנוכחותו במעמד ההתקנה, שכל מה שהבטיח לי שריר וברור וקיים, כדי שלא ארגיש שקניתי חתול בשק, או שקניתי כל "לוקש" שמכרו לי בפוליסה, כי הרי ברור שרכישה מתוך לחץ עלולה להוביל להתחרטות ולגילוי מאוחר מידי של פרטים שלא שמנו לב אליהם, כמו כל ה"אותיות הקטנות" והכוכביות למיניהן...
כשניסיתי להעלות את האפשרות להתקשר במעמד זה לחברה כדי לברר כאמור על נכונות העסקה על פרטיה, הוא כאילו נעלב מחוסר האימון שלי, כשהתעקשתי שאני הרי לא מכירה אותו ובענייני כספים אין סומכים על בן אדם שמוכר לך משהו יקר מבלי שתכירי לא את המוצר ולא את המוכר, הוא חזר ואמר שאין לי מה להתקשר לחברה "כי הוא הוא החברה בעצמה, כשאני אנסה להתקשר לשם בעניין זה מיד יפנו אותי אליו ורק אליו, אין עוד אופציה. הוא החברה, הוא האיש והוא האחראי על הפוליסות"
טוב, אז מה אני אגיד - שלא אעשה את הפוליסה הזאת ואח"כ אתחרט ואשלם ביוקר? אז עשיתי וחתמתי,
בסופו של דבר מתברר לי שההבטחה על 100 ש"ח חד שנתיים למשך 3 שנים, אין להם שום בסיס, בעוד שבתעודת הביטוח עצמה כתוב שחור על גבי לבן שהמחיר לשלושת השנים הללו הוא 120 ש"ח חצי שנתי, כלומר יותר ממכפיל את עצמו.
מרגע שהבנתי את זה, רציתי רק בגלל זה לבטל את הפוליסה, כי מי יודע אם אין שם עוד שקרים,
התקשרתי לחברה שוב ושוב והם עונים באמת במהירות, אבל סירבו בתוקף לקשר אותי עם הטכנאי הזה שיתמודד עם שקרו, שיענה לי על שאלותי בעניין, שיתעמת מולי בשעה שאצהיר בפניו ואחזור על דבריו מילה במילה עם עדויות מהשטח.
כשהבינו את כוונתי לבטל את העסקה דווקא אמרו לי שהוא תיכף יחזור אלי, אבל הוא לא חזר. הם ניסו לברר למה ועל מה, כשעניתי להם ושטחתי את ספקותי, הם הקריאו לי את תנאי הביטוח שהקבילו באמת למה שהטכנאי אמר, למעט הסעיף הזה ששונה לגמר מכל מה שנכון וכתוב, והוא אמר את זה כמה וכמה פעמים - אז על סמך מה?? על מה הוא התבסס? שיעמוד בדבריו, או לפחות מול שקרו.
אח"כ הבטיחו לי שהוא יחזור אלי וכמובן שזה לא קרה, לא התכוונתי לוותר לו על השקר, כי זה בהחלט משמעותי,
בשיחה האחרונה שלי עם הנציגה, כבר לא היתה לה בכלל סבלנות לשמוע אותי ולא את טענותי והכחישה שהטכנאי הזה יש לו מעמד מיוחד בחברה מעבר לטכנאות שלו כפי שהצהיר על עצמו "אני הוא החברה אני הוא הביטוח והפוליסה..."
עד שהואילה בטובה לנסות להגיד שאולי הוא הטעה אותי ואולי בכלל טעה בעצמו, בקיצור התחמקויות ותשובות בתקיפות של ממש.
וכ"כ למה? כי עבר חודש מעת ההתקנה. מה שאומר שהצ'ק כבר נפרע וא"א לבטל את הפוליסה ואז ממילא אין לה כבר מה להקשיב לי, כי התשלום כבר אצלם. כל עוד היה סיכוי שאבטל את ההסכם, עדיין שמעו אותי ועדיין הבטיחו לי שהוא יחזור אלי, אבל מרגע שהבינו שאני כבר לא חושבת לבטל את זה כי שאר התנאים כן נכונים וכאמור כי הצ'ק כבר יצא, אז כבר לא חשוב להם לעמוד בדבריהם ושהטכנאי יעמוד בדבריו
בקיצור, אמרתי לה שבעקבות ההתנהגות השקרית שלו וחוסר היחס המעשי שלה, יש לי דרכים נוספות לטפל במקרה.
היא לא נתנה לי אפשרות אפילו להמשיך ורק אמרה בקול הכי ברור שיכלה להפיק מגרונה: טוב, ביי, מצעטרת על ההטעיה וניתקה
לכן אני רוצה להזהיר אתכם:
עשו כשיקולכם, הפעילו שיקול דעת במעמד ההתקנה כמו שאני עשיתי, אלא שאם אתם גרים בבני ברק - ייתכן שהטכנאי הזה עובד בעוד ערים - וטכנאי מטעם חברה זו בשם ליאור (כי הוא מצהיר שרק הוא מתקין) מתקין לכם ומציע לכם פוליסה,
אמרו לו גם אתם בקול הכי ברור שיכול להיות: אני לליאור לא מאמין!
שיהיה בסייעתא דשמיא

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה