שכירות,אם לא נכנס מכונה, גם לא יהיה לך אפשרות להכניס מייבש
האם זו דירה שלך או שכירות? (האם שווה להשקיע במכונה או במקום למכונה?)
מה גודל הפתח?
יותר נח מפתח צידי?לי יש פתח עליון
אני גרה בדירה שכורה, וזה מה שהיה בדירה ואני מאוווווווווד מרוצה זה הכי נוח.
רק הקטע שאני לא יכולה לשים על זה את המייבש
כנ"ליש לי מכונת כביסה פתח עליון של זנוסי שבעלי שכנע (הכריח) אותי לקנות כשהתחתנו ואני לא רציתי כי רציתי רק את הרגיל. היום אני נהנית ממנה ברמות שלא ניתן לתאר כי בחודש תשיעי (וגם במצב רגיל) אני עוד יכולה לעשות כביסה בכיףומכבסת בלי סוף ובלי לשבור את הגב.
זה היתרון שלה וזה כ"כ נוח ומקל, הכביסה מבחינתי הפכה למטלה הכי קלה שיש לעשות. מאז שיש לי אותה אני לא מבינה למה אנשים מתלבטים בכלל כשיש את האפשרות הזאת (חוץ מהעניין עם המייבש כשאין מקום אחר לשים אותו, אבל אני מסתדרת בלי מייבש מצוין).
עוד יתרון שהיא לא תופסת מלא מקום ונכנסת בכל חור. כשחשבנו לעבור דירה - כל דירה שחשבנו לקנות או לשכור היא התאימה לשם, בזמן שהבעלים הנוכחיים של הדירה נאלצו לשים את המכונה שלהם במטבח
גם לחמותי ולגיסתי יש מכונות עם פתח עליון כבר כמה שנים והן מאוד מרוצות.
לא יודעת להמליץ על חברה ספציפית כי את שלי יש לי רק שנה וחצי - בינתיים ב"ה בלי שום תקלות.
גם לדעתי זה הכי אידיאלי, ונוח מכל הבחינות. עם ארונות שאפשר לשים מתחת למכונה סלים מחולקים, בקרבת המכונה לשים מקום לאבקה, מרכך וחומרי ניקוי בצורה מסודרת... חלום.הפתרון האידאלי שאני מתכננת בעז"ה לבצע בבית חלומותי, זה הגבהה למכונה עם הפתח הצידי. שתהיה בגובה כמו בילד אין. כמובן זה צריך להיות משהו יציב שיעמוד ברעידות של הסחיטות.
ידוע לכם מה הגודל הכי גדול של מכונה עם פתח עליון?שמנה לב שמכונות פתח עליון בד"כ קטנות יותר, אין כמעט 7 ו8 ק"ג.(לאמא שלי יש, ומתמלא לה מכונה מכלום בגדים)
אני לא מוכרת ולא משווקת מכונות כביסה.. (אולי בהמשך?..)ידוע לכם מה הגודל הכי גדול של מכונה עם פתח עליון?
תודה ואשמח לתשובה
אני ממש מודה לך על התגובה המפורטת,אבל עכשיו אני רואה שזה יד שנייה
כמה שנים יש לה?
מתלבטת מה לומר לך. מכונות כביסה לא מחזיקות היום מעמד הרבה זמן , קחי בחשבון.
מתי שהוא ילך איזה חלק , מקווה בשבילך שלא , אבל תעשי חישוב של מחיר.
פעם קנינו יד שנייה מקרר במחיר מציאה , מצב מעולה , אבל אחרי חצי שנה הלך המדחס , זה עלה 500 שקל , ואחרי חודשיים הלך עוד חלק , אז כבר קנינו חדש. במוצרי חשמל זה לא משתלם לדעתי..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים