חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

תשמעו סיפור מדהים של השגחה פרטית (עם מסר בטיחות בצידו)
בשבוע שעבר באחד הימים התעוררתי באמצע הלילה מריח של משהו שרוף
אני קמה ומתחילה להסתובב בבית מחדר לחדר ולא מריחה משהו רציני
רק במטבח זה התחזק יותר באיזור המקרר
שוב אני הולכת לכוון הסלון והריח מתחלש , חוזרת למטבח הריח מתחזק
אבל אין כלום . בדקתי את האזור של התקע, והכל בסדר.
(אני רגישה מאוד לריח של שריפה.. מארוע שקרה בילדותי, אבל זה כבר סיפור אחר...)
טוב, חזרתי לישון. עדיין לא הייתי רגועה, אז הערתי את בעלי ובקשתי שיבדוק.
בעלי קם , שוב מסתובב בבית ומגיע לאזור המקרר. וכמובן, אין כלום. אין עשן ואין אש...
אז הוא חוזר ואומר לי שהריח הגיע מבחוץ אבל מכיון שכל החלונות במטבח ובסלון פתוחים הכל מתרכז לכוון המקרר שהוא באמצע..
אוקי, חזרנו לישון והכל טוב ויפה.
יום חמישי האחרון, הזזתי את המקרר לנקות מאחוריו.
(פשוט כבר היה שחור ליד הגלגלים... נורא לא יפה...)
מי שראה פעם, מאחורי המקרר יש רשת כזו של אוורור. ואז אני רואה שנפל עיתון לתוך הרשת.
איכשהוא הצלחתי להוציא את העיתון, ואז אני מגלה לחרדתי שהוא מפוחם חלקית !!!
הוא כנראה עלה באש מהחום שיוצא מהרשת ואיכשהוא גם נכבה !!!! פשוט נס גדול !!!!!

אז קודם כל, הודו לד' כי טוב, שהכל בסדר ושלא קרה שריפה ח"ו וגם שב"ה גיליתי את העיתון.
והמסר הבטיחותי, למי ששם עיתונים מעל המקרר כמוני... צריך לבדוק ולשים לב שלא נופלים עיתונים אל תוך הרשת מאחורה !
זה ממש סכנת התלקחות !!!

שבוע טוב !

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה