חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

הזמנתי בראשון שעבר מקרר של שארפ דרך סוכן, הבטיחו לי אספקה עד סוף שבוע מקסימום ראשון.
הבטיחו לי שיתאמו איתי זמן אספקה,
אחרי יומיים שאיש לא התקשר התקשרתי לסוכן והוא אמר לי שאם לא יתאמו איתי ברביעי (שעבר) בבוקר לחזור אליו. לא התקשרו.
הוא התקשר אליהם ואמרו לו שלא ידאג .
בחמישי התקשרתי שוב לסוכן וענה לי שלא תופס את חברת האספקה, נדנדתי כל שעתיים.
ביום ראשון הודיע לי הסוכן שחברת האספקה התחייבה להתקשר אלי היום לתאם. שום כלום.
ביום שני בבוקר התקשרו לתאם איתי:
"שלום גברת, הזמנתם מקרר, אפשר לתאם אספקה?"
בוודאי.
אז ביום ראשון הבא (א' דחוה"מ פסח!!!!!) נביא לך את המקרר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלתי אותה אם היא שומעת מה היא מדברת ואמרה לי, כן גבירתי, אנחנו רק חברת אספקה וזה מה שאני יכולה לעשות. זה הכי מוקדם.
חזרתי לסוכן והוא מטרטר את הסוכן שמעליו,
עכשיו נתן לי את הטלפון של הסוכן שמספק לו, התקשרתי, הוא עונה לי:
כן גברת, אני שמעתי עליכם, הכל אני יודע,
שאלתי אותו אז מה אתה אומר לאור העובדה שעבר שבוע וחצי וכל מי שהזמין אחרי כבר קיבל את המקרר?
התשובה שלו בעצבים:
כשתהיה לי תשובה נדבר.
ניסיתי לשאול עוד משהו ואז הוא כבר צעק עלי: שמעת? כשתהיה לי תשובה נדבר!!!.

מה עושים עכשיו??????
אין מקרר, זה אומר שהמקרר הקודם מקולקל, ואין לי מקרר לפסח!!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה