אנחנו קנינו מקרר הפוך של היסנס, עלה 3,300 אצל תצורף. מרוצים מאוד!!!מישהו מכיר חברת לבמט? (כיריים, תנור)
גם אשמח לקבל מידע ממישהו שקנה מקרר בסביבות ה2000-3000 ש"ח
מי שעוקב אחרי הלקוחות אם הם מרוצים זה אכן אליפות
אני קניתי ממוכר אמין אבל אני בטוחה שהוא לא עוקב אחרי הלקוחות
תכל'ס מקרר סמסמונג מלפני שנתיים בדיוק- דפוק! קנינו אותו מכיון שהוא היחיד שהתקן שבת לא מבטל לו את האחריות אבל זה קשקוש כי גם ככה האחריות מגיעה רק לשנה. ואחריה בכל מקרה צריך לרכוש אחריות אם רוצים. מה שכן- מאד ממליצה על מקרר הפוך. תענוג!
תנור - קניתי 2 תנורי בוש. ולדעתי פיזור החום בתנור לא אחיד! רואים זאת הייטב כשאופים כמה תבניות אנגלית ביחד...
לגבי כיריים - מי שזה רלוונטי לו- ממליצה בכל לב על אינדוקציה. אני מגדירה את זה כאחת ההמצאות של המאה ! מושלם מבחינת נוחות שימוש, נקיון , ובטיחות
ליצמן משיא החשמל בבית שמש
היינו כל כך מרוצים
מעולם לא נפלנו איתו
הוא אלוף בלהתאים מכשיר למשפחה
053-3199340 לכל הארץ
הוא עוקב אחרי הלקוחות אם הם מרוצים וממה
ומכאן האליפות שלו.
גילוי נאות
אין לי שום קשר אליו חוץ מלקוח מרוצה מאד
אנחנו לצערינו נפלנו דווקא עם הסניף הזה,לא מכירה את הסניף הבית שמשי, אבל אנחנו נפלנו עם הרשת הזו בסניף אחר.[/QUOT
קניתי תנור משולב לא בנוי כך שאני לא ממש יודעת...
מקרר- תלוי בגודל שאתם רוצים - אני חיפשתי בגודל שיתאים למשפחה סטנדרטית, כ550 - 600 ליטר.
יש כמה חברות מובילות- שארפ / בלומברג (אותה חברה) וסמסונג - המנוע של שארפ ובלומברג יותר חזק אך החלקים שבירים יותר והמנוע של סמסונג פחות טוב אך החלקים חזקים יותר.
המחירים פלוס מינוס אותו דבר. אני העדפתי מקרר הפוך, כלומר שהמקפיא למטה כי זה יותר נח יש את זה בגודל נורמלי לסמסונג - אך יש תקלה בייצור של זה ונראה לי שהם הפסיקו לייצר אותם או בבלומברג וזה עולה כ400 ש"ח יותר ממקרר הרגיל וזה מה שקניתי. יש לזה משמרת השבת.
מקווה שזה יעזור לכם אם יש לכם עוד שאלות בשמחה!
האם החשבון חשמל לא בשמיים? מאד מעניין אותי. שמעתי שהאינדוקציה זה טוב מאדמי שעוקב אחרי הלקוחות אם הם מרוצים זה אכן אליפות
אני קניתי ממוכר אמין אבל אני בטוחה שהוא לא עוקב אחרי הלקוחות
תכל'ס מקרר סמסמונג מלפני שנתיים בדיוק- דפוק! קנינו אותו מכיון שהוא היחיד שהתקן שבת לא מבטל לו את האחריות אבל זה קשקוש כי גם ככה האחריות מגיעה רק לשנה. ואחריה בכל מקרה צריך לרכוש אחריות אם רוצים. מה שכן- מאד ממליצה על מקרר הפוך. תענוג!
תנור - קניתי 2 תנורי בוש. ולדעתי פיזור החום בתנור לא אחיד! רואים זאת הייטב כשאופים כמה תבניות אנגלית ביחד...
לגבי כיריים - מי שזה רלוונטי לו- ממליצה בכל לב על אינדוקציה. אני מגדירה את זה כאחת ההמצאות של המאה ! מושלם מבחינת נוחות שימוש, נקיון , ובטיחות
זה לא קטן מידי בתכולה?בלומברג דגם 3950 מרוצה מאוד מה שכן החלקים מאוד עדינים צריך לשטוף אותם ממש בזהירות מגירה אחת של ירקות טיפה נסדקה לי בשטיפה...
המקפיא מאוד מאוד נח!! מומלץ מאוד!!!!!
זה לא קטן מידי בתכולה?
איזה דגם הדלונגי?ממליצה על ריינר ברמות ירושלים- מבינה מאוד בתחום. מחירים טובים ויודעת מה להמליץ ולמי לפי הנתונים.
לי יש מקרר שארפ 600 ליטר- פצצה!
תנור- דלונגי, מהמם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים