חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

היי
לקראת כניסה לדירה חדשה בשעטו"מ,
אני חייבת לחדש את כל מוצרי החשמל.. כיף מצד אחד, מצד שני כאב ראש נורא (וחור ענק בכיס)

שנתחיל?
כל מי שיוכל לסייע מנסיונו יעזור לי מאד!

מקרר
אני רוצה 4 דלתות. אלה שמתאימים בגודל ובתקציב ואני מתלבטת ביניהם הם המותגים: סמסונג, בלומברג ובקו.
למישהו יש נסיון עם אחד מהמותגים האלה במקררים, ויוכל לתת המלצות/דיס?

תנור בילד אין
קיבלתי המלצות חמות על אלקטרולוקס. אם יש למישהו המלצה על דגם מסויים אשמח
ויותר מזה - תנור פירוליטי עם ניקוי עצמי. מומלץ? מיותר? לא כדאי?

מכונת כביסה
הציעו לי מכונה של סמסונג,
וגם לבלומברג יש מבצע בקניית מקרר 4 דלתות - מכונה ב490 שח בלבד.
יש למישהו נסיון עם החברות הנ"ל במכונות כביסה?
ובכלל, למשפחה ממוצעת - 3 ילדים בשלב זה, בע"ה כמובן יהיו עוד. 7 ק"ג מספיק או שזה בלחץ?

כיריים אינדקוציה
קיבלתי המלצה על 70 סמ של אלקטרולוקס דגם משוכלל. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.
מה יתרונות של כיריים רחבות יותר (70 ולא 60) אם ממילא אפשר להניח רק 4 סירים?
ואם יש המלצות לדגמים אחרים גם אשמח לשמוע

מייבש ומקפיא כבר אחסוך מכם.. אלא אם כן אתם חושבים שגם שם כדאי להשקיע על מותג נחשב

כל תגובה תעזור, תודה!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה