- הוסף לסימניות
לא צריך036164242 צורף יביאו לך באותו יום אם ירצו.
השאלה אם לא צריך טכנאי בשביל להפעיל את המקרר
לא צריך036164242 צורף יביאו לך באותו יום אם ירצו.
השאלה אם לא צריך טכנאי בשביל להפעיל את המקרר
הייתי מוסיפה אופציה שלישיתלצערי לצורף אין כבר אספקה לחג.
אהבתי את היושר שלהם שאמרו לי את זה מיד. נראה לי שהסוכן הצועק שלי היה אומר במקרה הזה: בטח, יגיע לחג. רק תזמיני ותשלמי.
אני גם לא נבהלת מלבטל את ההזמנה בלי לקבל מקרר לחג, נזמין טכנאי שיתקן, נסחוב עוד שנה ונקנה שנה הבאה. אצל מישהו אחר.
מה שמרגיז:
מה יותר גרוע, 1 או 2???
- לנקות עכשיו מקרר לחג
- השעות והאנרגיה שבזבזתי בערב פסח לבירורים ולמרדף אחרי המקרר. שעות יקרות שלא ישובו
כלומר, על מה להגיד יותר בכוונה 'גם זו לטובה'???
הייתי מוסיפה אופציה שלישית
לנסות למצוא מקרר לחג בחנויות נוספות..
עדכונים:
הבוקר התקשרתי לסוכן הגבוה, ענתה המזכירה והבטיחה שעוד חצי שעה תתן תשובה.
כעבור שלוש שעות שלא היתה תשובה חזרתי אליהם,
שלום מדברת X בקשר למקרר שלנו, מה קורה?
אה... בקשר למקרר.
אה. מעבירה לבוס
עונה הבוס: שלום, כבר יומיים וחצי אנחנו סביב המקרר שלכם, מנסים להזיז עניינים. עד ארבע תהיה לי תשובה.
אני: תשובה למה?
הוא: מתי תהיה אספקה. אופטימי זה יהיה מחר או בששי...
ומקסימום אם לא, את יכולה לבטל את ההזמנה....
איך עומד לי על הלשון לפרסם ברגע זה את השם שלו.
איזה נסיון.
היה לי אותו דבר שנה שעברה!לצערי לצורף אין כבר אספקה לחג.
אהבתי את היושר שלהם שאמרו לי את זה מיד. נראה לי שהסוכן הצועק שלי היה אומר במקרה הזה: בטח, יגיע לחג. רק תזמיני ותשלמי.
אני גם לא נבהלת מלבטל את ההזמנה בלי לקבל מקרר לחג, נזמין טכנאי שיתקן, נסחוב עוד שנה ונקנה שנה הבאה. אצל מישהו אחר.
מה שמרגיז:
מה יותר גרוע, 1 או 2???
- לנקות עכשיו מקרר לחג
- השעות והאנרגיה שבזבזתי בערב פסח לבירורים ולמרדף אחרי המקרר. שעות יקרות שלא ישובו
כלומר, על מה להגיד יותר בכוונה 'גם זו לטובה'???
באמת לא מזיז להם שאני אבטל, כן מזיז להם השם שהם קונים לעצמם בדרך הזו.קרה לי משהו דומה עם חנות ידועה במגזר.
מה שבטטח שבתקופות כאלה ממש לא מזיז להם שתבטלי.
כך שאין במה לאיים עליהם.
ממליצה בחום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סוכן מומלץ מאוד למוצרי חשמל: (מנסיון, אף פעם לא מתחייב על דברים שלא יקרו)
אליעזר פלר – 052-7619944
מה זה?השתמשתי באמצעי 2019 בלעדיהם שום דבר לא זז במדינה הזו, הצלחתי להלחיץ אותם כהוגן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים