חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

היה לי שואב אבק רטוב יבש כ-15שנה
עבד כמו שד
בערב פסח תשפג הוא מת כשבוע לפני פסח
רצתי לחנות נחשבת אמינה בבני ברק, ועפ"י המלצתם קניתי שואב רטוב/יבש של פאקיר
רוב העבודה היתה כבר מאחורי, והוא שמש לסיום הנקיון, אחרי כן נארז בבוידם
אחרי פורים תשפ"ד הוא שוב ירד, אבל באמצע העבודה היה ריח שרוף, השארנו להתייבש עבד עוגד יום-יומיים ושוב ריח שרוףבבדיקת החשבונית היינו יומיים אחרי תאריך האחריות :( פניתי לחנות היא אמרה להתקשר אחרי פסח
התקשרתי והיא שלחה לשירות-בחולון, ההובלה והאיסוף במקרה ויהיה האחריות יעלו לי או בהרבה מאד זמן, או במחיר של חצי שואב
חזרתי לחנות הם פנו ליבואן וסוכם שהיבואן יאסוף מהחנות, מאז פעם בשבוע התקשרתי לחנות ולטענתם לא באו לאסוף, גם לא תשלום
אחרי שלושה חודשים של המתנה לשירות, התייאשתי, וביקשתי מבעלת החנות את הטלפון של הספק, היא סרבה למסור לי בטענה שאסור לה, אבל הסכימה בסוף לתת לי את השם הרישמי שלו. חיפוש בגוגל הביא לי את המייל של היבואן, שלחתי מייל "האם זה היבואן של פאקיר" ? תוך דקה הטלפון שלי צלצל, והיבואן היה על הקו, סיפרתי לו את הסיפור, ושאלתו הראשונה, האם השתמשת בנוזלים, עניתי ישר שוודאי, והוא אומר לי זה שואב אבק יבש בלבד, אמרתי לו אבל בחנות אמרו לי שזה יבש רטוב, וגם בחשבונית רשום כך, לטענתו זה לא נכון, הוא מוכן למכור לי מנוע חדש בחצי מחיר של שואב, ובזה יסתכם השירות שלו.
והחלטתי לבוא בעצמי לחנות, אבל אני עובדת בבוקר, ולא רציתי לבוא אחה"צ ולהתקל בלקוחות נוספים ולהתווכח עם הבעלים מולם
כרגע אני בחל"ד ופניתי לחנות, מהרגע הראשון היא קטעה את הסברי, וכשהגעתי לשורת המחץ של שיחתי עם היבואן, היא טענה מה הבעיה שלו לטעון כך, לי הם מכרו את זה כרטוב יבש, את יודעת כמה חזרות היו להם, שאלתי אותה איפה המנוע שלי (היה עם שם וטלפון), היא אמרה לתדהמתי, כנראה בפח.

היא הציע לי לקנות אחר במחיר מוזל, אמרתי לה שאצלה אני כבר לא קונה עוד פעם.

תכלס מחפשת כרגע המלצה על שואב אבק רטוב /יבש במחיר של עד 500, שהשתמשתם בו ברטוב רטוב (לא מלח), והנסיון שלכם יותר משנה

תודה מראש
  • וואו!
Reactions: תאורת חרום1 //
14 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה