חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

אז אשמח לקבל המלצות (ואם אתם זוכרים דגם, עוד יותר נפלא)

מדיח- רגיל- לא אינטגרלי
צריכה גם 60 וגם 45 (לבשרי וחלבי) - ראיתי המלצות על בוש וסימנס
ראיתי באתרים לדוג' דלונגי הרבה יותר זול, וזה נקרא חברה טובה, לא?
חשוב לי: שייצא כלים נקיים ויבשים, מדידת כמות (או חצי מכונה), אפ' לפעולה קצרה, חסכוני בחשמל ובמים (זה סדר החשיבות)

אינדוקציה- חד פאזי
האם בחד פאזי יש ברוחב 70?,
ראיתי כאן הרבה המלצות על בוש, לעומת זאת בגוגל ראיתי עליהם הרבה דיס כמו:
זכוכית רגישה שנשברת מהר, חוסר נוחות בשינוי הגדרות החום (כי יש רק +-)
חשוב לי שיהיה זכוכית טובה וחזקה, משטח עבודה ככל שיותר רחב וגם נח לתפעול, אבל זה כבר הבונוס... אשמח לקבל סוג דגם

תנור בנוי
צריכה משהו שיהיה חזק, לא צריכה פירוליטי וניקוי עצמי וכד'
לא רוצה להתפרע במחיר- מחיר נח ודגם לא יקר, אך חזק ואיכותי (למשל שזכוכיות לא יתנפצו, כמו ששמעתי)
ושלא יתקלקל אחרי שנתיים...

כיור
מתלבטת בין נירוסטה לבין בלאנקו, המטבח בתוכנית הוא בגווני אפור, כך שלא יודעת מה להחליט
(מעדיפה את הכי פרקטי וגדול שיש, השארתי גודל 60 לכיור)
והאם יש כיור קצת יותר קטן מ 60 ועדיין הוא נח?

ותודה מראש לעונים
שהיתה להם את הסבלנות לקרוא, וגם לענות
אני לא מבינה למה יש הבדלי מחירים
איך אני בודקת מה ההבדל בין כל מדיח?

נניח המדיח הזה

עולה כ 2700

והמדיח הזה

עולה כ 1800

מה ההבדל בינהם ?

ויש עוד שני דגמים - הצרים

https://www.bosch-home.co.il/products-list/dishwashers/freestanding-dishwashers/freestanding-dishwashers-with-45cm-width/SPS25CI03E#/Tabs=section-highlights/

https://www.bosch-home.co.il/produc...25CI00E?breadcrumb=fsdishwasherswith45cmwidth

אשמח לשמוע המלצות אם יש למישהו את המדיח הזה.

הרוחב שיש לנו להכניס מדיח הוא 58 ס"מ
פשוט חסר 2 ס"מ בשביל המדיח הרחב אבל אין לנו מקום אחר אז אין ברירה אלא לקחת את הצר
תוכלו לשתף אותי איזה דגם מדיח יש לכם?
אנחנו מבררים בעיקר על בוש או סימנס. שהבנתי שהם אותו הדבר... או שלא?
בררנו על המדיח:
Siemens SN235W00IY
ועוד כמה דגמים של בוש.
יש למישהו ויכול להמליץ לי על דגם ספציפי?

ומייבש.
עם מעבה, אנחנו רוצים משהו זול אבל שיחזיק מעמד, שקט ושעושה את העבודה.
על איזה חברה ממליצים?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה