נכתב ע"י סטודנטית;627621:מילה,
מ' בחיריק ל' בצירה.
מעולה!!!!!!!!!!!!!
ממש ממש לא מסכימה!!נכתב ע"י מלכי;628035:גדלתי בבית עם 2 מדיחים, ואני ממליצה לשטוף כלים...
תמיד אמרו שזה עבודה להוציא ולהכניס ולשטוף לפני ... וחבל"ז כששוטפים מיד לאחר הארוחה זה לוקח 10 דקות לכל הכיור והכל יורד בשניה ... במדיח הרבה פעמים צריך לשפשף בשבילו קודם... וחוצמיזה - סתם לוקח המון מים, חשמל, מלח, חומר ניקוי.... חבל על הכל...
מה עושים כשאין לך אפילו 10 דקות פנויות בלי כמה תינוקות שזוחלים על הרצפה וחייבים השגחה צמודה?נכתב ע"י מלכי;628035:גדלתי בבית עם 2 מדיחים, ואני ממליצה לשטוף כלים...
תמיד אמרו שזה עבודה להוציא ולהכניס ולשטוף לפני ... וחבל"ז כששוטפים מיד לאחר הארוחה זה לוקח 10 דקות לכל הכיור והכל יורד בשניה ... במדיח הרבה פעמים צריך לשפשף בשבילו קודם... וחוצמיזה - סתם לוקח המון מים, חשמל, מלח, חומר ניקוי.... חבל על הכל...
נכתב ע"י מלכי;628035:גדלתי בבית עם 2 מדיחים, ואני ממליצה לשטוף כלים...
נכתב ע"י נעמי ברקאי;629329:בלי קשר למדיח-
ניסית לעבור לחד פעמי?
כשראיתי שאני לא משתלטת על הכיור איכסנתי הכל למעלה, והשארתי כלים לארוחה אחת בלבד(4 צלחות קצת סכום) וכל השאר משתמשים חד פעמי או שזה לא יותר מ-2 דקות להדיח. וגם כלי איכסון עברתי ל"חד פעמיים" שאם זה שומני מידי או אין כח וזמן זה הולך לפח ומפנה את הכיור.
גם בשבת יש כלים חד פעמיים מהודרים וזה בהחלט עונג שבת לא לעמוד ולשטוף הררי כלים... אבל בפרוש העול של הכלים ירד ממני. אני ממש משתדלת לא ללכת לישון לפני שהשייש ריק והכיורים נוצצים ותאמיני לי זה סיפור של 5-10 דקות גג. (בגלל שאין מצב של הרבה כלים)
בשביל זה באמת צריך מדיחנכתב ע"י רותי12;629383:בקבוקי תינוקות
נכתב ע"י רותי12;629383:עם זה שאנחנו משתמשים רק בחד פעמי בכל אופן תמיד יש הררי כלים: קערות קופסאות סירים מחבתות בקבוקי תינוקות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //