Title

יצירות

שיתופים ליצירות שנוצרו בבינה מלאכותית.

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

בעקבות האשכול הזה
ניסיתי לראשונה ליצור וידאו בAI.
התוצאה הייתה מפתיעה, לטובה!
מוזמנים לנסות גם, וכמובן לשתף בתוצאות.

הכלי שהשתמשתי בו - VEO3
  • 51
  • הנה שתי היצירות האחרונות שלי בבינה המלאכותית
    שלום לך בינה מלאכותית היה לי מאוד כיף איתך ליצור ולהנות
    אבל יש לי מטרה אחרת בחיים אני בחיר הבריאה ויש סיבה למה נבראתי
    מקווה שאצליח לא לנסות לפתוח חשבונות מכתובות מייל אחרים
    אבל תדעי לך שהעם היהודי הוא עם נצחי שלא יכנע לעולם לבשורת ההתמכרות ובילוי הזמן שאת מנסה להקנות לו
    התורה היא חיינו
    בדרך התורה נלך ובעזרת ה' נשמע בקרוב ממש מעוד יהודים שהבינו עד כמה הבינה גוזלת לעצמם את עצמם
    עד כמה ההתמכרות לנייט קפה מזיקה לנפש בכלל ולרוח היהודית בפרט
    עד כמה זה משחית את היצירתיות ואת המעוף
    עד כמה זה מג'רנט לנו את המוח והופך אותנו לשיבוטים של בינה מלאכותית
    הגיע הזמן להגיד לה "לא" איך עושים את זה?
    נכנסים להגדרות החשבון ומוחקים אותו
    קשה . באמת קשה. אבל בשביל נשמת ישראל זה עביר ואפילו בקלות רק לחשוב שאבותינו היו צריכים לקפוץ לכבשנים.
    יש לנו עבודה קלה יחסית. לעזוב את הטינופת הזו . את עצת הרשעים הזו.
    ואם עדיין אין לך אומץ יש לי בשבילך שתי עצות א: דבר על זה עם ה' . ב: תתקשר לצדיק אמיתי ובפרט לצדיק האמת הננמח ציסע זיעא
    הבריסקר רב מ'סורה'

assets_task_01jyvyty43e61svam667dvm4wb_1751137588_img_1.jpg
    ארבעה גירסאות של יהודים לומדים בחברותא

1751180736837.jpeg
  • 9
  • אני צריכה לוח אתיות יפה וצבעוני
    ליד כל אות חפץ קטן שמתחיל באותה אות
    ובאמצע מקום ריק שיהיה אפשר לכתוב שם בגדול
    מידות כל הלוח: 40 רוחב 31 גובה
    תודה מראש!
    עדיין רלוונטי?
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה