מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שבוע טוב.

ב"ה עוד פונט חדש יצא לאוויר העולם

ויקרא שמו בישראל:
דובשנית...
(הפעם זה לא בגלל צירוף אותיות מסויים שאהבתי, אלא ככה עלה לי ברוח הקודש ;~) התאים לי המראה שלו..)

אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו..

על העיצוב הנפלא אחראי הבחור המוכשר שידו בכל ;~) @אריאל לוי

1655584195663.png
1655584224349.png

1655584260713.png
והנה הוא מגיע...

אחרי אינספור התלבטויות וספקות,
ו.. תראו את לוח העבודה שלי..

bandicam 2022-06-07 17-55-27-941.jpg

מזכיר לכם משהו?

אז זהו שאחרי כל הסקיצות והנסיונות הנה הלוגו הנבחר.

קבלו אותו (קולולולולולולולולוש)

הצבע לגמרי שונה (אולי בגלל הכיווץ באתר)
לוגו 2.jpg

עכשיו הסבר ללוגו (למי שמעניין אותו סיפורי סבתא)

הייתי צריך לוגו שיצביע על עימוד ועיצוב במקביל.
כמובן שספר מעיד על עימוד,
בעוד הנוצה (!) תעיד על עיצוב (שירבוט עם נוצה מהמאה ה-10 לא?).

הצבעים מסמלים על:
כחול - אמינות, רוגע, כבוד, ועוד ועוד.
אפור- כסף - אצילות, יוקרה, רוגע, אלגנטיות, ועוד ועוד.

הלוגו מעוצב בקפידה לשמור על המקורות הספריים, יחד עם הטרנד העיצובי הוקטורי שכבש בסערה את עולם המעצבים אי שם בשנות המאה ה-21, תוך הכנסת הצופה לעולם של עיצוב ועימוד.

הצלחתי?

תגידו אתם.

עכשיו המיקרופון אצלכם.
הלקוחה הנחמדה פנתה אלי, בגלל שאני קופירייטרית באידיש, והיא הרגישה שיש לה פרסומת,
אבל המלל לא מדבר אל הקהל יעד, וזה לא מגרה, היא שלחה לי את הפרסומת הישנה, וביקשה שאני אשדרג לה את זה.
זה הפרסומת שהיה לה:
צירלע 2.jpg
וכמו שאתם רואים, יש מלא מלל, אבל זה לא מגרה, כי אף אחת לא יושבת וקוראת את המלל הארוך הזה.
מיד קיבלתי אדרנלין בדם, והתחלתי לחשוב מה הכי מדבר לאימהות עייפות, לא היה מדי קשה כי גם אני אמא עייפה ב''ה;).
חשבתי שכל פעם שאני מסתכלת על פרסומת כזה, אני אומרת לעצמי, הפעם אני נוסעת, אני חייבת!
ופתאום... נפל לי האסימון, שזה מה שאני רוצה לכתוב.
הפעם את נוסעת איתנו!
וזה הפרסומת שלי:
דוגמא פרסומת.jpg
והתרגום:
הכותרת: הפעם את נוסעת איתנו...
נופש היימיש לנשים במלון כינורות טבריה.
אז מה אתם אומרים?
הצלחתי?
פתוחה להערות והארות.
תודה רבה מראש.
תודה רבה מראש!
זהו, אחרי הפסקה קצרה, הנה זה מגיע!

אתגר #57​

לטרינג.​

מה זה לטרינג?​

בקצרה.
לטרינג, זה סוג של משחק עם האותיות.
ניסיון להעביר מסר ורגש דרכם.
בד"כ, ללטרינג יש סגנון זורם וכיפי.

להלן כמה סגנונות:

(
קרדיט)

(קרדיט)

(קרדיט)

(קרדיט)

כללי האתגר:​

1. שימוש באותיות עבריות בלבד.​
  2. עיצוב מקורי של האותיות ללא שימוש בגופן קיים.​
  3. המילה צריכה להיות ארוכה משתי אותיות.​
  4. ניתן לעלות לאתגר עד שלושה עבודות שונות.​
  5. דיבורים וקשקושים - בנספח בלבד.​

סיום האתגר בעוד שבועיים בשעה 24:00 בדיוק!

וכמובן תודה ל@צריח על הרעיון
ול@תלמידים על הייעוץ והכוונה

וכמובן חייב השראה...
ואפשר פשוט לחפש בגוגל:
לטרינג - Google Search

קישור לנספח:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה