מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני עובדת בבית דפוס,
והם הפנו אלי לקוח כדי שאעצב לו פלייר, בלנק ועוד...
בשיחה איתו הבנתי שהוא דורש חומר ברמה גבוהה בהרבה
מהרמה שבית הדפוס מציע, והוא רצה גם לוגו. הצעתי לו שאעצב לו באופן פרטי,
תימחרתי, והוא הסכים. גמרתי את העבודה והעברתי אותה לבית הדפוס,
כמובן לאחר שהלקוח יצא מרוצה .ואז קיבלתי מהם טלפון שלא הייתי צרכה לעשות דבר כזה בלי לשאול אותם, והלקוחות מגיעים אליהם כי הם זולים, ומה קרה שאני מקפיצה מחירים.
הסברתי להם שהלקוח בכל מקרה היה הולך למישהי פרטית שתעשה לו, כי היו לו הרבה דרישות, אז אני בסה"כ הצעתי את עצמי. הם ביקשו שאמתין עם התשלום, ולא אדבר איתו על זה עד שהם יחליטו מה לעשות.
לאחר שבוע שפניתי אליהם הם אמרו לי שהם הורידו ללקוח 250 ₪ כדי שיצא מרוצה ויחשוב שהם זולים, וגמרו איתו את הסיפור, ואמרו לי שאני יחשוב כמה אני רוצה על העבודה, והם ישלמו לי. אז כמובן שאין שום צדק בזה שהם ישלמו לי את הסכום (1100 ₪) כי הלקוח הוא זה שצריך לשלם. אין לי לב לבקש זאת מהם, ומצד שני הם לא רוצים שאפנה שוב ללקוח...
מה עושים???:confused:
בהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t

החלטתי לעצב כרטיסי ברכה ולשווק אותם בחנויות המתאימות, אני חשבתי על עיצוב בסגנון מסוים להתחלה חלק יהיו יותר בצבעים פסטלים וחלק צבעוניים, מצורף דוגמאות, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת וכן עצות ורעיונות יתקבלו בברכה!

תודה!!

צפה בקובץ המצורף 173893

צפה בקובץ המצורף 173894

צפה בקובץ המצורף 173895

צפה בקובץ המצורף 173896
רכשתי חבילה של תשלום ח"פ ל-fotolia

ראו ביקשתי עזרה גם כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=141302

ועכשיו אני מגלה שהם חייבו אותי גם חודש שעבר ועומדים לחייב אותי שוב!
האם זה לא ברור שם שזה תשלום חד פעמי?

יש לי מה לנסות לדבר איתם או שיש שם איזה אותיות קטנטנות (ועוד באנגלית) שזה מנוי מתחדש?

אודה לעזרה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה