מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

זה מתחיל בצלצול טלפון, מייל בדואר נכנס.....
או בכל צורה אחרת,
לקוח חדש רוצה להצטרף למעגל הלקוחות המרוצים שלכם.
אז כן, גם אצלי זה קרה..... (וקורה, ב"ה)
עונים לשיחה בלב דופק, או קוראים את המייל כמה פעמים.
וקולטים מי עומד מולך ובערך, משום מה רק ממש בערך מה הוא רוצה.
למרות שלרב מתברר אח"כ שהוא ממש לא ידע מה הוא רוצה, אבל הוא צריך עסקת חבילת ענק במינימום מחיר,
ולכן -
הוא מתחיל כך, כמה יעלה לי.... ו.... ו.... ו...?
ואז.....
בתור מתחילים מגמגמים את המחיר שעולה בראש בשניה הראשונה, ותמיד הוא המחיר הכי הפסדי שיש, ואח"כ מתחרטים למה לא חישבנו יותר טוב?!
בתור קצת יותר מנוסים, אומרים לו את המחיר שאנחנו חושבים שצריך לקחת, ואז זה ענין של מזל, קרה והייתה סייעתא דישמיא - עובר חלק והרווחתם, אחרת?! שוב נמצאים בהרגשה נוצלתי שלא באופן המגיע לי.....

תמיד ידעתי שצריך להתנהל אחרת, לשנות כיוון, לעשות מחירון שיכלול את הכל הכל + כל הריזיקות האפשריות, ואז נצא מבוטחים, ותמיד לא הצלחתי בזה.
בתחילת השנה קניתי את המדריך של נעמה הנקין, "ל-כוח".....
והחיים, נהיו קלים וכייפים ביחס ללקוחות.
כן, זה תהליך, אבל הוא כדאי....
זה פשוט כיף לתת הצעת מחיר, לנהל משא ומתן, ולדעת, אני מנהלת את העסק בצורה טובה ומוצלחת.
מומלץ בחום!!

אז, נעמה, תודה על המדריך, הברור והקריא,
על הפירוט היישומי כ"כ, ועל ההצלחה שיש לי בזכותך!
ואיחולי, שיתן ה' ברכה והצלחה בכל מעשה ידייך!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה