מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום לכולם
שמי דוד, 25 נשוי + 2

אציג את הבעיה בקצרה ככל שאוכל, ואשמח מאוד לתגובות:

מאז שאני זוכר את עצמי, היה לי משיכה לתחום העיצוב, לאו דווקא הגרפי. יש לי חוש אסתטי די מפותח, ותמיד אהבתי להסתכל על עיצובים גרפיים בעיתון, בתים יפים, עיצוב פנים מעניין.

מכיוון שאדריכלות לא כל כך מתאים לי, ועיצוב פנים- גם לא, מסיבות רבות, חשבתי ללמוד את העיצוב הגרפי, ואולי להמשיך בתלת מימד/אנימציה/עריכת וידאו. כמובן שאני רוצה ללמוד במקום הכי מקצועי באווירה חרדית.
עשיתי מבחן תי"ל, לפי התוצאות - מאוד מתאים לי עיצוב גרפי.

החשש הגדול שלי הוא שלא אצליח להתמיד בזה, ואסביר, אין ספק שמה שאוהבים, מסוגלים להתמיד בו לאורך זמן, לקרא ספר טוב –מי שאוהב, יכול להעביר שעות בלי לשים לב. מאידך, אולי ברגע שזה הופך למחויבות, עבודה, (ואפילו שמשלמים על זה) זה הופך מתחביב למטלה ועול.
יש לי קרוב משפחה גרפיקאי, ואף פעם לא הבנתי איך הוא מסוגל לשבת כ"כ הרבה זמן, איך לא נמאס לו.
אשמח לשמוע מהגרפיקאים/יות היותר ותיקים, וגם מה"טריים" איך הם הסתדרו עם הנקודה הזאת, אם אין להם "קוצים" מלשבת כל כך הרבה זמן, ואם לא קשה להתמיד.

ראיתי שרשורים קודמים בעניין ועדיין אשאל:
לאור מצב השוק כיום, אתם ממליצים ללמוד גרפיקה/תלת מימד/אנימציה ? מהם הקשיים העיקרים בהתחלה ובהמשך?

טיפים יתקבלו בברכה.
תודה מראש לעונים,
דוד
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה