מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

http://www.fordesigner.com/maps/9-0.htm
http://www.bazaardesigns.com/4130-funny-animals/
אני רוצה להשתמש בקובץ זה לצרך מסחרי.

מצאתי אותו בשני אתרים חינמיים, ומעוניינת לדעת מה לגבי הזכויות שלהם.
האם רשום שם על זכויות? האם יש אל מי לפנות כדי לקנות אותו?

תודה מראש לכל מי שיסייע!
כהמשך לאשכול הזה.
אוכל לקנות את המניפה בארה"ב. ולהביא לארץ.
רק השאלה שלי: איזה מניפה לקנות?
זה האתר של כל המניפות.
הצורך שלי- שהצבעים על המסך ובדפוס יראו אותו הדבר... ושאוכל להביא מספר פנטון מדויק לדפוס ולקבל תוצאה בהתאם.

אבל, אני לא יודעת, מה יותר שימושי?
CMYK Coated & Uncoated שמציגה רק צבעי דפוס.
או-
COLOR BRIDGE® Coated & Uncoated Set שמשלבת בין צבעי דפוס לצבעי ספוט (עם האנגלית שלי לא הבנתי בדיוק, מקווה שאני צודקת...:(;)) היא יותר יקרה- כפול מהמחיר של הקודמת. אבל אפשר לרכוש רק את המט/ מבריק.
או-
FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated שלא הצלחתי להבין בדיוק למה היא טובה...;)

יש עוד כמה סוגים לצבעי פסטל וצבעים מטאלים. אבל אין לי שימוש בהם.

מי שרוצה להצטרף שיקח בחשבון כמה דברים:
לי אין כרטיס אשראי, ואוכל לבקש ממכרים לבצע את הרכישה עבורי, אבל לא נעים לי לבקש בעבור קבוצה - אז אם משהו שמתנדב לבצע את הרכישה בעבור כולם- זה יהיה פתרון טוב.
אני נותנת כתובת למשלוח של מכרים בקראון היטס. לא בדיוק נעים לי לשלוח אליהם יותר מחבילה אחת. ז"א שמי שרוצה להצטרף זה יחד בכרטיס אשראי אחד- משלוח אחד.
בע"ה אהיה ב-770 בתשרי. אז אחזור רק אחרי סוכות ואוכל להביא את החבילה לארץ (-אשדוד).

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה