מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני רוצה לקנות את הפונט "גוטמן ספרדי", רק לפני זה רציתי לברר משהו בקשר לפונט.

הפונט הנ"ל כידוע לא תומך טעמים, אם כי בתוכנת "תג" אפשר לסדר שכן יתמוך בטעמים.
אך, אני צריך את הפונט הזה דווקא עבור תוכנת וורד, ודווקא עם טעמים.

לכן חשבתי על פטנט מדהים! - שיתכן שיצליח גם על הגופן הזה!

לפני זמן קצר, הייתי צריך פונט סת"ם ספרדי אחר, עם טעמים, בתוכנת "וורד".
ואכן זה לא הסתדר, כי הפונט אינו תומך טעמים.
לכן עשיתי כך: סימנתי את הטקסט הרצוי, והעברתי אותו בערך 15 גופנים, חלק תומכי טעמים וחלק לא, וכן העברתי אותם בכמה מהגופנים של גוטמן [תומכי טעמים] הרגילים שיש בכל מחשב.
ובעזרת השם! הפלא ופלא! הגופן תפס את הטעמים!!!

לכן אני מבקש אם מישהו שיש לו את הפונט הזה (כתב ספר תורה [סת"ם] ספרדי של גוטמן, הנקרא "גוטמן ספרדי") יסכים לעשות את מה שעשיתי בפעם שעברה, דהיינו, להעביר את הטקסט הנבחר, בבערך 15 גופנים (בעיקר תומכי טעמים [יש הרבה בגופני גוטמן]).
ואח"כ להעלות לי את זה בקובץ פי-די-אף, בכדי שאוכל לראות את התוצאה, האם זה יוצא טוב.

תודה רבה לכם!!!

מצורף כאן קובץ וורד, של טקסט עם טעמים.

ממש ממש תודה רבה לכם!!! אשריכם ישראל שאתם כל כך עוזרים אחד לשני!!!

ומי כעמך ישראל גוי אחד בארץ!!!
שלום רב.
לאור ההצלחה המדהימה של סדנת קרייאטיב ופרסום
אנו מארגנים מחזור נוסף, וברצוני להזמינך באופן אישי.

הסדנה מיועדת אך ורק למעצבות בעלות נסיון, המעוניינות להעשיר את הידע הפרסומי והקריאייטיב שלהן במהלך העבודה השוטפת מול הלקוחות שלהן.

בסדנה נלמד על ביצוע נכון של רעיון קרייאטיבי, סלוגנים, ניתוח נכון, קונספט לקמפיין ועוד.
קיצר, מהיום עבודות הגרפיקה שלנו יהיו מקצועיות יותר, מוכרות יותר, וקריאייטיביות יותר!

כמה מילים על דפנה פרל:
דפנה, מנהלת קרייאטיב בחברת פירסום 'כפיים' (בין לקוחותיהם: פנטה, קוקה קולה, מירס, נייקי, סלקום, פיליפס, ספרייט, בנק איגוד, פריגת, אסם, נביעות, איקאה, מטרנה, הוט, ויזה כאל, yellow, ועוד..)

בעברה עבדה דפנה כארט במשרדי הפרסום המובילים אופן ברנדינג ו'ראובני פרידן', היתה אחראית בין השאר על פרוייקטים ענקיים כדוגמת שטראוס עלית (גבינות, מילקי, פסקזמן, עוגות עלית ועוד..), נעלי טבע, תפוזינה, דובק, בורגר קינג ועוד...

כמו כן העבירה מספר סדנאות והרצאות בפרוג ובבתי ספר מובילים (בצלאל, הבצפר וכו').

נ.ב. הקורס מיועד אך ורק לגרפיקאיות, ואינו מיועד לבנות סמינר (בתקוה להבנה..).
מספר המקומות מוגבל! הזדרזו להרשם.
אורך הסדנא: 15 מפגשים.

בהצלחה רבה
טובי
072-2201430
ניתן להרשם אצלי בהודעה פרטית.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה