מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

יש שתי בעיות:
1. כאשר אני פותחת את פוטושופ פעם אחת ואז אני רוצה לפתוח עוד כרטיסיה שכבר יש לי אני פותחת אבל זה לא נותן לי אלא זה נותן רק ב open
ך.jpg
2. כאשר אני נמצאת על שכבה כלשהי בפוטושופ ואני רוצה להזיז משהו בשכבה ברגע שאני לוחצת על הדבר הנמצא בשכבה הוא מזיז אבל אם אני לא לוחצת ישירות על הדבר אז זה עובר לשכבה אחרת לא כפי שאמור להיות שכל פעם כשאני רוצה את הדבר המסויים אני צריכה לעבור שכבה, זה עובר לי כשאני לוחצת על זה כמו בתכנות וורד, אילוס' וכד'
 תגובה אחרונה 
כהמשך לכאן, ביצענו הדפסה על קלף ל"הדלקת נרות", חלום שתמיד היה קיים, אך מעולם לא נמצא משהו שיכל להתאים יותר מגופנים אלו.
תודה למעלי המוקאפים בעבר על תרומתם - בכללם הדמיה זו.

הדלקת נרות (2).jpg
רציתם פעם לתרגם מסמך אינדיזיין מעברית לשפה אחרת? בצורה פשוטה ומהירה?

כמובן שאפשר להעביר את זה למתרגם מקצועי שיעשה את העבודה, אבל לפעמים זה יקר וקצת איתי.

חשבתי על רעיון איך להביא אל תוך אינדיזיין את התרגום של גוגל. נכון שגוגל מלא טעויות, אבל בכל זאת, אחרי התרגום אפשר להעביר את המסמך לחבר שמדבר את השפה כדי לתקן שגיאות בוטות -- זה עדיין זול יותר ומהיר יותר מתרגום מקצועי. ואם מתרגמים למשל מעברית לאנגלית או צרפתית או ספרדית, יש מספיק דוברי שפות אלו אצלנו שאולי יוכלו לעזור קצת לתקן את השגיאות הגדולות.

הרעיון היה שהעיצוב, סגנונות הפסקה וסגנונות התו כולם יישארו במקום, ורק השפה תשתנה -- ממש כמו שקורה כשמתרגמים אתר ב-Google Translate.

למשל, מכתב לסיוע עבור צדקה, קרן או כולל: מעצבים את המכתב בשפת המקור באינדיזיין, ואז בכמה קליקים אפשר לשנות את השפה לכל שפה אחרת ולהשאיר את העיצוב במקום, עם כל הסגנונות (או, עוד יותר טוב, עם סגנונות חדשים עבור השפה החדשה). מעבירים את המכתב לחבר לתקן שגיאות, ושולחים לכל העולם!

נשמע נחמד?

אז אמנם כתבתי סקריפט שיעשה בדיוק את זה. אפשר לנסות אותו פה:
https://www.id-extras.com/products/translate

אשמח לשמוע חוו"ד, ורעיונות לשיפור!

אריאל
  • 322
  • לאתר bbname.co.il המוביל בתחומו, דרושה גרפיקאית
    מילוי מקום עד החגים עם אופציה לקבוע
    שליטה מלאה בתוכנות Adobe - חובה,
    מוסר עבודה גבוה, אחריות, זריזות, אמינות, סדר וארגון, ירידה לפרטים קטנים ודייקנות,
    ראש גדול, יכולת עבודה בזמני עומס, יכולת עבודה בצוות, נכונות לשעות נוספות.
    (מגורים בבני ברק חובה)

קו"ח יש לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    0 תגובות
  • 446
  • תוכלו לראות באתר של 'יוצרים סביבה'
    http://www.ysviva.org/מעמיד-למצות-עיצוב-חדשני/

אפרופו שיתוף בתהליכים :)
    כרגע יוצאת במיזם מיוחד של ניוזלטר שיעסוק בשיתוף בתהליכים.
    להצטרפות לרשימת התפוצה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, כתבו בנושא- הצטרפות לניוזלטר.
    http://www.sketchcleaner.com
    זה הלינק לאתר: אפליקציה שמוחקת שכבות ריקות, שכבות טקסט בלי כיתוב, ועוד.

רק מה, אני רוצה לדעת: לאלו תוכנות זה מיועד?
    אילוסטרייטור?
    אינדיזיין?
    פוטושופ?

לא ממש הצלחתי למצוא את המידע באתר.
    אשמח אם מישהו יחכים אותי בנושא. תודה.
    אני צריכה את התמונה הזאת:
    https://www.shutterstock.com/image-illustration/sailboat-3d-illustration-isolated-on-white-560710639
    מס' תמונה 560710639
    אם יש למישהי מנוי שאטרסטוק ויכולה להוריד ולשלוח לי,
    תבוא עליה הברכה!!
    או לחילופין, אם יש למישהי תמונה אחרת / איור וקטורי אבל ממש דומה באותו רעיון של אוניות מפרשים,
    אשמח לקבל!
    תודה רבה!!
     תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה