מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לשירשור הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=51545
אני מציעה לכם סט צילומים חינם למנצחת.
אני לא הצלחתי להשיג את פרוג עדין ליראות עם אפשר עד מוצ"ש (יום ראשון בבוקר) לישלוח את הפירסום אבל אני מקווה שכן.
מה שאני מציאה זה סט צילומים חינם בשווי 500 ש"ח.
ה2 תמונות שאני רוצה בפירסום הם התמונות שהעלתי בשירשור הקודם (הלינק בתכחילת ההודעה)
כמובן צריך את הלוגו
ואת האתר והמספר הטלפון
www.photosbyriki.com
0547954136
הכיתוב יכול להיות מה שאתם רוצים את בהצלחה ומעניין ליראות מה יצא מכאן :)
תודה לכם!
  • 681
  • מבין כל הכרזות שהגיעו, ישנן כמה כרזות בודדות שלא הגיעו כמו שצריך. להלן ריענון קטן:

טקסט ההסבר למודעה צריך להיות עד 70 מילים. יש לך 74? לא אסון. אבל אל תשלחו לי 100 מילים. אני לא הולך לשים פתקים גדולים, ואני לא הולך להקטין טקסטים.

ההסבר למודעה צריך להגיע בגוף הודעת המייל, או בקובץ וורד/TXT נפרד. מי שישלח PDF מעוצב יקבל טקסט נקי ולא מעוצב, אז חבל שתכבידו עלינו...
    כמו"כ, בעת יצוא טקסט עברי מ-PDF יש צרות של גרשיים מסולסלים, רווח פסיק במקום פסיק רווח, סוגריים הפוכות ועוד כהנה וכהנה. אז במטותא מכם, חסכו עבודה לי וצרות לכם.

לרבים השואלים:
    אין בעיה לשלוח סט בן כמה כרזות עם הסבר אחד, ואין בעיה לשלוח כמה סטים עם כמה הסברים.

תודה לכל אלו ששלחו. מי שלא שלח, שלא יחכה לרגע האחרון. אני מניח שאפילו שלא אמרו משהו על מגבלה, יש איזושהי מגבלה. אני מניח שלא ימלאו את האולם בכרזות, אלא רק במקום מוגדר...

אין צורך לשלוח דרך שרתי קבצים דוגמת ג'מבו מייל. אפשר לשלוח ישירות לתיבת הכרזות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מודעות עם גרפיקה עד לקצה שהגיעו ללא בליד, אני פשוט יחתוך מהם מילימטר או שניים. לא אסון. אבל אם אתם יודעים לשלוח עם בליד, ויש לכם גרפיקה גולשת - תעשו בליד. מי שכבר שלח - אין צורך לשלוח שוב. (מי שיש בעיה עם הכרזה שלו - מקבל מייל בנידון). מי שלא יודע לעשות בליד - שלא יטרח.

חשוב לציין, שיחסית לתחרויות הקודמות, ההיענות הפעם הרבה יותר גבוהה. ושוב תודה כפולה לאלו שלא חיכו לרגע האחרון ושלחו את כרזותיהם בלי להכביד על המערכת.

השנה, בשונה מבשנים קודמות, המערכת לא תקבל כרזות לאחר תאריך הסיום.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה