מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מאחר ואני לא למדתי אילוסטרייטור, אלא בעצמי לבד, אחרי שעבדתי שנים עם פריהנד אז אפילו אם אני לא שולטת פיקס בתוכנה, אני יודעת מה הצרכים ולפי זה אני מחפשת פתרונות. ולא מוכנה להתפשר על זה שאומרים להשתמש בצבעים בסיסיים.
בשביל מה יש ספריות פנטון? לקישוט? אז איך אומרים, יגעת ומצאת. והפתרון כ"כ פשוט שאיך לא ידענו קודם....

אז ככה,
בוחרים צבע מספרית הפנטון.(תקף בקבצי אילוסטרייטור וגם באינדיזיין) בחלון הצבעים swatches מופיע ליד הצבע ריבוע שלמעשה אומר שהצבע הוא צבע פרוצס (למרות שנבחר מספריית פנטון).
אח"כ יש ללחוץ על הריבוע, הסימון הנ"ל, יפתח חלון עריכת צבע ושם להגדיר במקום פרוצס
spot . מה שיקרה שהשם הקטלוגי של הצבע ישאר אבל הוא אכן יהפוך לצבע spot/
וההוכחה היא עיגול שיופיע ליד שם הצבע.

כעת סגרו את הקובץ לדפוס , תפתחו אותו אחרי זה באקרובט ותבקשו print
בחלון יופיעו 4 צבעי יסוד + צבעי הפנטון בצבע ובשם שהיו בקובץ . בהדפסה יצאו רק צבעי הפנטון בהם השתמשתם.

בהצלחה.
צפה בקובץ המצורף 52971חוו דעתכם,
התמונה אמנם עמוסה מדי לטעמי בהמון פרטים, אבל זה לפי דרישת הלקוח (שהוא בעלי...)
תודה רבה לגליון ולורד הנדיבות על התמונות היפהפיות!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה