מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

במסגרת חיפושי אחר עובדת, קיבלתי פניות רבות שמתוכן הסקתי כמה מסקנות. לטובתכם - מחפשי העבודה.

א. אם מבקשים קורות חיים לכתובת X אל תשלחו באישי, טוב?
ב. על כל משרה יש עשרות קופצים, למה את/ה חושב/ת שמעסיק יטרח לחזור להודעה מסוג כזה: "אני מנקה / גרפיקאית/ נהג פצצה. צור איתי קשר וכו'"? הוא ביקש קורות חיים, נכון? תן לו להחליט על סמך הנתונים עד כמה שאתה פצצה בשבילו. אין לו עניין לחזור לכל מי שמשוכנע במוכשרותו. הוכחות, רבותי, הוכחות!
ג. תעשו טובה (הפעם אישית, נטו לאולי-מעסיק שלכם) ואל תשלחו קבצים כבדים. לפעמים צריך לחכות 7 ואפילו 10 דקות עד שהקובץ מואיל בטובו להיפתח. אני אדם טוב. למה לעשות לי את זה? (חוצמזה שאני עלול להתייאש באמצע ולעבור למועמד הבא)
ד. בדרך כלל אם מחפשים גרפיקאית, אין הכוונה למהנדסת תוכנה או לסופרת, מוכשרות ככל שתהיינה. לכן, אם את רואה מודעה המבקשת קורות חיים עבור גרפיקאית, ואת פצצה בתחום הנקיון, אל תשלחי את קורות החיים שלך. חבל על הזמן.
ה. הקפידו, שוב לטובתכם, על כתב ברור ונקי (כן, גם בפונטים ממוחשבים יש כאלו)
על ריווח מספיק והדגשה נעימה של כותרות. זה כן משחד!

חוץ מכל אלו - אתם דווקא יחסית בסדר.
שתהיה לכולנו הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה