מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מי שאמר שקשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף, כנראה שגרפיקאי הוא לא היה, או שמא כן היה, אבל כנראה שלא עבר עליו שבוע מטורף כמו שלי.

אחרי שבוע מתיש לחלוטין (על המחשב בקר, ערב, לילה, וחוזר חלילה כפול 4 ימים) עם אלף אלפי הגהות הלוך ושוב, סוף סוף יצאו הקבצים (כרזות גדולות לגני ילדים וכו') לדפוס.
בהשראת הפרשיות והחומשים שהיוו את נושא חלק נכבד מהכרזות, כמעט ערכתי סיום לכבוד המאורע... אך שמחתי היתה מוקדמת: כעבור כמה שעות, מתייצבת אצלי הלקוחה עם העתק שמש ענק, ומספרת שהיא עצרה את ההדפסה (!!) כי אחד הדפסים גילה פסים לבנים על גבי הכרזות. (פסים שאני יצרתי לצורך מסוים במהלך העבודה, וחשבתי שמחקתי את כולם...)הודפסו כבר 200 מתוך 1000, והיא לא מתפשרת, אלא רוצה גלופה חדשה. היא עצמה חתמה על העתק השמש שעליו נראים בברור הפסים הלבנים, אלא שהיא לא ראתה אותם כמובן, ואני - עוד יותר כמובן, כי לא נכחתי בבית הדפוס, ועל המחשב אצלי בבית - לא הבחנתי בהם, מרוב גודלו של הקובץ, (100 על 70) נוסף על משקלו העצום.

השאלה היא, מי אמור לספוג את העלות של הגללופה החדשה (500 ש"ח) אני או היא, או חצי - חצי?

מה דעתכם????????????

אשמח לדעת, על מנת להרגיש שאני עושה את הדבר הנכון וההוגן כלפי הלקוחה. אם האשמה היא שלי - אשמח לשאת בנזק, מאשר לדעת שמישהו הפסיד כסף באשמתי, אבל מצד שני - לא נעים להרגיש שבסופו של דבר הרווחתי מהעבודה הקשה הזו 15% פחות.

תודה מראש, ושלא יקרה לכם כדבר הזה לעולם!!!!!!!!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה