מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

פעם, כשהייתי צעיר והיה לי כוח להשתגע, ישבתי הרבה זמן על אתרים של פונטים חינמיים, והורדתי כל פונט של עיטורים שיכולתי למצוא. מצ"ב התוצאות: 137 פונטים, ועמם קובץ של קטלוג שהכנתי (ניתן לצפייה באקספלורר). תהנו!
למיטב ידיעתי כל הפונטים מותרים לשימוש חופשי, אבל אל תסמכו עלי. בהחלט ייתכן שהשתרבבו לשם גם דברים מסחריים.
http://dl.getdropbox.com/u/374778/iturim.zip
(לא הצלחתי להעלות לפרוג. אם מישהו אחר מצליח - יבורך)
ממליץ מאוד להשתמש בתוכנה כדוגמת shelltools להתקנת הפונטים. לא צריך להעתיקם לספריית הפונטים, אלא רק להקליק קליק ימני, ולבחור התקנה (install), או התקנה זמנית (load). ככה אפשר לשמור על שפיות וסדר בתוך הבלגן של הפונטים במחשבים שלנו.
כשאני זקוק לעיטור כלשהו אני פותח את קובץ הקטלוג (עיטורים.mht), מאתר את הפונט שאני רוצה, מתקין אותו באופן זמני ועובד עליו. בפעם הבאה שאאתחל את המחשב הוא כבר לא יהיה מותקן, וספריית הפונטים לא תיסתם. אם אני רואה שאני עובד עליו הרבה, אז אני מתקין אותו באופן קבוע.
אם יש לכם פונטים נוספים של עיטורים (חינמיים כמובן), אתם מוזמנים לצרף לאשכול זה, ובעתיד אוכל להוסיף את זה לספרייה הגדולה הזו.
וגם אשמח אם תספרו לי - מהיכן אתם משיגים את העיטורים שלכם? תמיד כשאני צריך עיטורים, אני מרגיש שאין לי מספיק...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה