מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

הרהורים: פרוג זהב, הכרת הטוב ומה שביניהם

האמת היא, שבתחילה לא ראיתי טעם להצטרף לפרוג זהב. אני לא צריך את שירות ה FTP, לא את חשבון המייל, גם לא ראיתי קופונים שממש עניינו אותי, כך שהחלטתי: אין לי צורך בדבר זה.<O:p</O:p
<O:p</O:p
וכך, כאשר התקשרו מהמשרד של פרוג לשאול אותי אם אני רוצה להצטרף, השבתי בשלילה.<O:p</O:p
שתי דקות לאחר מכן, חשבתי לעצמי: תחשוב רגע לעצמך. אתה חבר בפרוג כבר כמעט שנה וחצי. בשנה וחצי האלו, כמה דברים למדת בפרוג? רשמתי את הנקודות העיקריות שהתחדשו לי ב'פרוג'. האמת שהם לא היו רבים (למדתי מפרוג מאות חדושים בכל התחומים, אבל אני מדבר על חידושים גדולים במיוחד), אבל כל אחד מהם כשלעצמו, היה דבר שהמון זמן חיפשתי איך ללמוד אותו, וממי ללמוד אותו וכו'.<O:p</O:p
לאחר העיון, יצא לי שעל כל אחד מאותם נקודות, הייתי מוכן לשלם בין 300-500 ₪ כדי ללמוד אותם.<O:p</O:p
בזכות פרוג - למדתי הכל בחינם.<O:p</O:p
הרמתי מיד טלפון חזרה למשרדי פרוג, ואמרתי שאמנם אני לא רוצה להצטרף לפרוג זהב, אבל אני רוצה לשלם עבור מנוי של כמה חודשים בפרוג זהב, גם בלי להצטרף. (בסוף כן הצטרפתי, אבל זה כבר ענין אחר).<O:p</O:p
אני גם לא בטוח שאמשיך להיות מנוי בפרוג זהב לעולם ועד, אבל הרגשתי צורך אמיתי לשלם בחזרה מעט מזעיר ממה שלמדתי באכנסיה חמה וחשובה זו.
מעתה אמור: פרוג זהב - בגלל הכרת הטוב!!!<O:p</O:p

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה