מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אז ככה... מה לעשות טרודים בחיים...
עניני השעה מדירים שינה מעיני ולא היה לי בדיוק זמן לכתוב בפרוג.
ואיך אפשר למנות את חוקי השעה שעומדים לחקיקה ועדיין לא עברו אפילו בקריאה ראשונה.
חוק גיוס - הכסף למשכנתא שעדיין לא עבר,
מתווה הכותל-או לחילופין מתווה הכספומט שבכותל שלא מאפשר יותר להוציא כסף מהקיר,
ואיך לא - חוק גיור לכל, חסל גיורי שאטרסטוק ודומיהם, חוק שיחייב כל לקוח להקציב בתקציב כסף לצרכי צילום והפסקת גיורים שלא כהלכה.

אז פלא שלא היה זמן?
אבל אחרי כזה פרוייקט לא יכולתי... אז קודם כל קרדיטים, ראשונה, פסיפלורה-מעצבת הפירות, שיצרה יש מאין ושירטטה לוגו ופריחה על גבי האבטיח, על הבחירה וההשקעה עד האות האחרונה, וכמובן על סידור את מגש הפירות בצורה מדהימה...

גרפצ'יק - שבלעדי מכונת החיתוך המגניבה, היצירה לא היתה יוצאת לדרך מחוסר משאבים ותשלומים לסודניים שיתעסקו עם החיתוך הפתלתל.

והיי. קרדיט לבורא עולם, סייתא שמלווית אותי עד הרגע.

פוסט שנשמע כמו הקדמה לספר הבא שלא כתבתי. ​​​​​רק חסר פה, ולמנב"ת תליט"א שלא הטרידה בשאלות כגון, מתי תגיע לאכול, מתי תלך לישון וכו' וכו' והותירה אותי לשקידה על התורה, ועל העבודה...

תגובה אחרונה 
אודה מאוד למי שיוכל להוריד את הקובץ מהקישור המצורף,
http://www.freepik.com/free-vector/e...go_1169787.htm
לפתוח אותו באילוס
ולשמור אותו באופן שאוכל לפתוח אותו אצלי בתוכנה בגרסת CS5.

כתובת המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עזרה ענקית בשבילי!
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה